promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálaltak Tom Cruise-ról, tényleg ilyen valójában a Mission: Impossible sztárja?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy Oscar-díjas forgatókönyvíró lerántotta a leplet Tom Cruise-ról.

Tom Cruise jelenleg a világ talán legnagyobb mozisztárja, aki sikert sikerre halmoz, ráadásul még mindig legalább akkora névnek számít, mint a '80-as években. Nemrég mutatták be a Mission: Impossible - Leszámolás - Első rész című akciófilmjét, amit a közönség, illetve a kritikusok is imádtak, rengeteg pénzt termelt – akit érdekel, az itt megnézheti a most is műsoron lévő alkotás magyar nyelvű előzetesét:

Akármennyire is népszerű Tom Cruise, őt sem kerülik el a botrányok, hiszen elég durva dolgokat lehet hallani a magánéletéről, illetve a vallásáról. Viszont akik mostanában együtt dolgoztak vele, azok mind azt mondják, hogy a világsztár egy fantasztikus ember, aki törődik másokkal, és mindent megtesz azért, hogy a globális közönség a lehető legjobban szórakozzon a filmjein.

Most viszont elég negatív dolgokat állít róla az Oscar-díjas forgatókönyvíró, Frederic Raphael, aki az 1999-es Tágra zárt szemek című filmjét írta Stanley Kubrick társaságában. Az író ugyanis azt mondja, hogy Tom Cruise egy rendkívül önző és kontrollmániás ember, aki szándékosan megnehezítette az életét – egyebek között elvileg azzal, hogy valótlanságokat íratott róla a Wikipedia oldalára.

A 91 éves Frederic Raphael arra is utalásokat tett, hogy Tom Cruise és Nicole Kidman kapcsolata annak idején csak megjátszott volt, és azért kellett, hogy előrébb jussanak Hollywoodban – vagyis egy stratégiai lépés volt részükről.

A forgatókönyvíró a legújabb könyvében részletesebben is kitér Tom Cruise-ra, és úgy tűnik, hogy kicsit sem kedveli, hiszen még azt is elmondta, hogy annak idején a színész munkát ajánlott neki, de szerinte kizárólag azért, hogy irányítani tudja őt. Komoly állítások ezek, már csak az a kérdés, hogy vajon mennyire felelnek meg a valóságnak.

Aki szeretné próbára tenni magát Tom Cruise filmjeivel kapcsolatban, annak ajánljuk az alábbi képkvízünket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás