promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyre többen állnak ki Gáspár Laci mellett a bakija miatt - Volt, aki durvábbat is hibázott
Borítókép:  YouTube.com/szerencsejatekzrt (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezúttal olyan sztár védte meg Gáspár Lacit, aki elmondása szerint már sokkal nagyobbat is bakizott. Mutatjuk, ki ő!

Lassan úgy tűnik, hogy csitulni látszanak a kedélyek Gáspár Laci kínos ügye körül - ugyanis hétvégén csúnyán belebakizott az X-Faktor élő adásában az Omega híres dalszövegébe. Az internetezők keményen rászálltak a témára, amiért Gyöngyhajú lány helyett Zöldhajú lányt énekelt.

Gáspár Laci a történtek után azt nyilatkozta, hogy nem érti, hogyan hibázhatott ilyen hatalmasat, de nagyon megviselték őt is az események. Tóth Gabi és Majka már az X-Faktor mentor védelmére keltek, most pedig Kocsis Tibi is csatlakozott hozzájuk, és így nyilatkozott:

„Olvasom a híreket, és még mindig mindenki Gáspár Lacit ekézi. Bárki, aki énekelt már nyilvánosság előtt, tudja, hogy egyszer csak jöhet egy rövidzárlat. Teljesen megmagyarázhatatlan okból valami hülyeséget énekelsz a valós szöveg helyett. Személy szerint az X-Faktor döntő győztes dalában 10 éve azt énekeltem: Mit ér egy hang, mit nem kísér a fény… (Eredeti szöveg: mit nem kap fel a szél, de ez nem jutott eszembe.)”

Kocsis Tibó azt is bevallotta, hogy a karrierje során egy alkalommal szerinte még égőbb helyzetbe került.

„Életem legégőbb pillanata viszont kétségtelenül az volt, amikor az egyik Szenes Iván Emlékkoncerten azt énekeltem: »Ha legközelebb látlak, már nem GERJEDEK rád«”

- folytatta saját élményével, amihez hozzátette, hogy szerinte ez nem olyan nagy ügy, mint ahogyan azt a sok kárörvendő ember gondolja. 

Kocsis Tibor továbbá arra kérte fel egykori X-Faktoros versenytársait, hogy osszák meg ők is hasonló bakizásaikat. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás