promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka obszcén véleményt mondott Gáspár Laci Gyöngyhajú lány-bakijáról
Borítókép:  Youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rapper nem hagyta szó nélkül a Gáspár Lacinak címzett kritikákat - ő is megosztotta véleményét.

Az X-Faktor zsűritagjai egy Kóbor Jánosra való megemlékezéssel indították a tehetségkutató elődöntőjét, melynek során Gáspár Laci énekelhette el az Omega nagysikerű dalát, a Gyöngyhajú lányt. 

A meghatódottság helyett azonban egészen más övezte az előadást, a jelenetsor kínosan végződött. Laci a refrénben eltévesztette a szavakat és “gyöngyhajú” helyett “zöldhajú” lányt énekelt, ettől pedig rendkívül zavarba jött. 

A bakit azonnal felkapta az internet és az X-faktor mentorának nagyon sokan címeztek negatív kritikákat.

Mostanra ő is beismerte, hogy hatalmasat hibázott. 

A sok bántás ellenére azonban egyesek éppen ellenkezőleg álltak a dologhoz, kiálltak Laci mellett. Tóth Gabi például a közösségi oldalán szólalt fel mellette, ezúttal pedig Majka, vagyis Majoros Péter is a védelmére sietett. 

A rapper érthetetlenül áll az X-faktor mentorát érő sok negatív kritika előtt:

„Szegény Gáspár Laci mit kap mert elrontott egy dalszöveget … Olyan ez, mintha azért haragudnánk valakire, mert a közös ima alatt besétált a templomba, megbotlott, aztán elesett. Szar ügy, mert mindenki őt nézte, dehát mi a f%szt lehet csinálni??”

- adott hangot Majka véleményének.

Szerinte a többiek haragudhatnak valakire, aki elrontja a mise hangulatát és elveszti a komolyságát a közös imádkozás alatt, mert elvonja a figyelmet az Úrról, pedig ő nem tett mást csak ő is tisztelegni szeretett volna az Úr előtt.

Ezzel a hasonlattal próbálta kifejezni Majka azt, hogy Gáspár Lacit is a jó szándék vezérelte és csak tiszteletet szeretett volna adni a nemrég elhunyt énekes legendának.

Azóta az Omega-együttes is reagált Gáspár Laci bakijára, amiről az alábbi cikkben olvashattok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás