promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyetlen meglepő szóval, ilyen időjárás vár ránk a hétvégén, erre nem számítottál - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő következik tehát a hétvégén.

Újra visszatért a tél Magyarországra, és bizony egyes megyékben több centiméter hó is esett, tehát nagyon sok helyen havazással telt a péntek. Sok helyen az országban kifehéredett tehát a táj, de sokáig nem élvezhetjük majd a látványt, hiszen szombaton már fordulat lesz az időjárásban, és olvadozni fog a hótakaró az új körülmények közepette.

Ez pedig kicsit meglepő lehet azok után, hogy csütörtökön nagyon kellemes időben volt részünk, szinte egy korai tavaszi időjáráshoz is hasonlított az, amit csütörtökön tapasztaltunk Magyarország nagyobb részén. Így pedig mindenki érdekel, hogy mi következik majd ezek után, mi jön majd a hétvégén Magyarországon?

A HungaroMet előrejelzésének azt a címet adta, hogy derengő, és azt írják a meteorológusok, hogy a hétvége, így a szombat, illetve a vasárnap nagyobb része a derűről fog szólni majd. ami pedig azt jelenti, hogy zavartalanul napos idő várható majd hazánkban.

Ám arra is figyelmeztetnek, hogy éjszakánként visszatérnek majd a kemény mínuszok, miközben azért hidegrekordok nem fognak majd megdőlni. Frontra pedig legközelebb majd hétfő este számíthatunk tehát Magyarországon.

De hogy pontosan az egyes országrészekben milyen időjárás várható majd, milyen fokokat mérhetnek majd a lakosok az egyes ország részekben, és mire lehet majd számítani az elkövetkező napokban? A HungaroMet előrejelzésében térképre vetítve láthatjátok majd, hogy mi következik, mi vár ránk majd a hétvége folyamán pontosan.

Íme az előrejelzés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás