promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – február 15: a Skorpiónak és a Nyilasnak is fontos üzenetet küldtek a bolygók, ami a hetet is megmentheti
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kosnak váratlan kiadásra kell készülnie, ami a hónap végéig bármikor beüthet, míg a Vízöntőnek gyakorlatilag a csúcson lesz a vonzereje. Néhány csillagjegy most valóban különleges lehetőségeket kaphat, amit ki kell használni. Lássuk, hogy mire hívja fel a figyelmedet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Most jöhet el az a pont, amikor meglepően rosszul tudod beosztani a pénzedet. Még csak hónap közepe van, és bár a február rövid, de ha nem vigyázol, a végére semmi sem marad. Pedig a jelenlegi bolygóállást nézve nincsen kirázva, hogy valamilyen váratlan kiadás üti fel a fejét. Felejtsd el a luxustermékeket, és tényleg csak azt vedd meg, amire valóban szükséged van.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem szabadna jelenleg túl sokat vállalnod magadra. Nyugodtan vonj be másokat is a feladatok elvégzésébe. Jók az esélyeid az ismerkedésre, de nem várhatod, hogy minden magától történjen. Muszáj vagy aktivizálni magadat. Ha viszont van párod, akkor nem ártana leülnötök beszélgetni. Sok dolog bánthatja, amit titkol, te pedig vakon elmész ezek mellett.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A jelenlegi bolygóállás a csillagjegyedet hála égnek kiegyensúlyozottá tudja tenni. Szükséged is van erre, mert nem igazán találtad magadat. Jelenleg a magánéletedben és a munkádban is légies könnyedséggel tudsz átlépni az akadályokon. Nem akadsz fenn semmin, magától értetődőnek gondolod, hogy minden problémának van megoldása.

Rák (június 22. - július 22.)

Érdekesen fog alakulni a nap, ami elég nagy hangulatingadozásokat okozhat nálad. Kapsz majd egy jó hírt, de aztán feltűnik számodra, hogy még sem a pozitív irányba terelődhetnek a dolgok. Sok minden fog rajtad múlni, és a hozzáállásodon. Ha valamilyen válaszút elé kerülsz, akkor mindenképpen beszéld át a döntést egy hozzád közelálló személlyel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Számíts arra, hogy ma lesz bőven feladatod, főleg, ha rengeteg kisebb dolgot a szőnyeg alá sepertél. Tudod jól, hogy ezek nem tűnnek el csak úgy. Nehéz lesz utolérned magad, de nem lehetetlen. Ha tudsz energiákat meríteni, akkor a termékeny nap után kellemes estéd lehet. Hamarosan új érzéseket fedezhetsz fel magadban, ami azt jelenti, hogy pozitívan változol.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nehezebben térsz magadhoz, és az emberekkel se tudsz túl jól kijönni. Muszáj megtalálnod az egyensúlyt, különben nem fogsz tudni mindennel végezni a hétvége előtt. Még van időd, de a hét közepét is meg kell nyomnod. Próbálj meg hamar túllendülni a mai feladatokon és este vonulj el picit. A vágyaid elkezdenek erősödni a hét második felében, de azért tudatosítsd magadban, hogy nem tudsz azonnal mindent megszerezni, amit akarsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A jelenlegi bolygóállás sok mindenben lökést tud adni neked. Könnyebben megy a kommunikáció – ki tudod fejezni az érzelmeidet, vágyaidat, a nézőpontodat. A következő napokban valóban felfedezheted, hogy ki is vagy valójában. Az őszinte beszélgetések még több ajtót tudnak kinyitni előtted. Ne zárkózz el semmitől.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bolygóállás azt súgja, hogy megérzéseidre kellene támaszkodnod. Ha így teszel, akkor sokkal jobban tudsz reagálni minden történésre. Nem kell félned semmitől. Ha szívügyekre kerül a sor, akkor legyen meg a kellő önbizalmad. Legyél kitartó, mert szerencséd lesz. Ilyenekben nem várt akadályok gördülhetnek eléd, de megéri kitartani.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A tervezett napirended már délelőtt felborulhat néhány váratlan esemény miatt. A legfontosabb, hogy bármi van, ne ess pánikba, és hozd helyre minél hamarabb a dolgokat. Így egyenesbe kerülhet a heted közepe. Megvan hozzá a kreativitásod, hogy ne kerüljön zátonyra semmi. Egy családi vitát is megakadályozhatsz, ha beleállsz a békítő szerepbe.

Bak (december 22. - január 20.)

A mai napon a feladataid után csak pozitív emberekkel lenne szabad találkoznod, akik fel tudnak tölteni energiával. Sok volt mostanában körülötted a feszültség, ezt mindenképpen ki kell zárnod. Jelenleg ösztönösen ráérzel mindenkinek az érzelmi igényére, szóval használd ezt ki. Még abszolút ne járjon a hétvége a fejedben így hét közepén, hanem próbálj meg pörgősen minden feladatot teljesíteni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A szerelmi életednek nagyon kedvező a bolygók állása. A vonzerőd erős, amit nyugodtan a javadra fordíthatsz. Lehet az utóbbi időben elhidegültél egy barátodtól. Ha egy vita miatt, akkor jobban járnál, ha te kezdeményeznéd, hogy beszéljétek meg. Viszont ha az van a dologban, hogy túl elfoglalt voltál, akkor ideje lenne minél hamarabb felkeresned.

Halak (február 20. - március 20.)

A jelenlegi bolygóállás miatt eluralkodhat rajtad egy kis bizonytalanság. Próbáld meg rendbe tenni a fejedben a dolgokat. Már az ébredés után sem igazán tudod, mit kezdj magaddal. Számtalan lehetőség áll előtted, és akár fel is készítheted magadat a következő napokra. Délután érdekes fejlemények indulhatnak el körülötted, de ha határozott vagy, akkor minden akadályon gőzerővel át tudsz hajtani.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás