promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő dolgot talált egy nő az autója szélvédőjére szorulva, 2000 évente történik ekkora csoda
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő utat tett meg a családi ereklye.

Az eset ugyan nem Magyarországon történt, ennek ellenére talán ez év egyik legcsodálatosabb híre, egy karácsonyi csoda, amelyben egy 1942-ben készült családi fotó több száz kilométeres utat tett meg, hog aztán valaki szélvédjőnél landoljon. A történethez hozzátartozik persze az is, hogy Kentucky-ből az ott pusztító, óriási hurrikán repítette a családi fotót Indiana államba.

Rengeteg csoda kellett, hogy a családi fotó újra a tulajdonosaihoz kerüljön. A kép egyben maradt a hosszú út során, ráadásul a hátulján lév őfelirat sem maszálódott el, sőt, már az is egy picit szerencse, hog volt rajta felirat, így a megtalálója, Katie Posten pontos szöveggel tudta kiposztolni a Twitterre, hogy mihamarabb a megfelelő a helyre visszakerüljön.

Több ezer megosztás után a kép gazdáihoz végül eljutott a fotó, a családi képet még 1942-ben készítették, és Cole Swatzell apjának nagyszülőjét ábrázolja.

A hurrikán amúgy az utóbbi évek egyik legsúlyosabb természeti csapása az államban, hihetetlen pusztítást hagyott maga után.

(via Belgium Kivazen)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás