promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Exatlon régi versenyzői őszintén elmondták, mit gondolnak erről az évadról
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem kerteltek, őszintén elmondták a véleményüket.

Az előző adásban a még versenyben maradt férfi exatlonisták Négyek Viadalát láthattuk. Jósa Dani, Wald Ákos, Kővári Viktor, és Herczeg-Kis Bálint azért küzdöttek, hogy a legjobb háromba jussanak, ami Bálintak sikerült elsőként.

Hétfőn a női versenyzők Négyek Viadalára kerül sor. Kedden eldől, hogy Buzás Dóri, Kőnig Anna, Halász Vivi, és Szente Gréti közül ki lesz az első, aki a top 3-ba jut.

Közben újabb extra videós tartalmak is érkeztek a műsorhoz, de ezúttal nem kimaradt jelenetek. A 2. évad exatlonistái közül néhányan a TV2 kamerái elé álltak, és érdekes dolgokat osztottak meg. De a 3. évadról is elmondtáka véleményüket.

Adu Laci mélységesen csalódott Novák Zalánban, elárulta miért

Adu Laci őszintén elmondta véleményét mit gondol a harmadik évadról és hogy kinek szurkol. Mesélt a magánéletéről és hogy kivel tartja a kapcsolatot korábbi csapattársai közül.

Megszólalt Besenyei Boglárka: Most már nyitna Pap Dorci felé?

Vajon kibékülnek az egykori riválisok? Besenyei Bogi elárulta, fájdalmas volt számára nézni a harmadik évadot! Hogy miért, az a videóból kiderül!

Lánykérésre készül Mischinger Péter

Mischinger Peti keményen elmondta véleményét a harmadik évadról. Hogy miért volt képtelen nézni az előző évadot és mi történt vele az elmúlt időszakban, arról ő mesél.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás