promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre megvan mikor érkezhet a John Wick-sorozat
Borítókép:  Lionsgate
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy volt a csend a John Wick széria körül, amit a Starz csatorna elnöke tört meg.

Nem vártak sokat a John Wick harmadik része után, és gyakorlatilag rögtön a tavaszi premiert követően bejelentették, hogy el fog készülni a negyedik rész. Keanu Reeves ki is jelentette, hogy amíg bírja saját lábán, és a közönség felől is igény van rá, addig magára fogja ölteni John Wick karakterét.

A negyedik felvonását hivatalosan 2021. május 21-én készülnek bemutatni. Itt amúgy történt egy érdekes dolog, mivel jelenleg a Mátrix 4 is ekkorra van kiírva. Valakinek változtatnia kellene majd a jövőben a premieren, mivel akkor két Keanu Reeves blockbuster kerülne egy napon moziba.

Bármi is lesz, annyi biztos, hogy a John Wick széria a negyedik rész után kerülhet a képernyőre. A Starz csatorna elnöke, Jeffrey Hirsch el is mondta, hogy azért döntöttek így, mert nem szeretnének bekavarni a mozifilmbe, mivel igénybe vennék a franchise íróit is.

A spin-off széria The Continental néven futna, ami a filmben a bérgyilkosok pihenőhelye. A John Wick univerzumban megismernénk, miképp alakult ki a hely, na meg elmerülnénk a többi bérgyilkos megbízatásában is. Konkrét sztorit természetesen nem tudunk, mivel majd csak később fogják megvitatni, hogyan is épüljön fel az első évad.

Ami jó hír, hogy az első epizódot Chad Stahelskire szeretnék rábízni, aki a John Wick szériáért felel rendezőként, na meg kaszkadőrként is.

Annyira persze nem szabad előre ugrani szerintem, hogy Keanu Reeves ne tudjon egyet cameozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás