promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra együtt? Meghökkentő sztori a Toi Toi-botrány után
Borítókép:  profimedia.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Máris megbocsátana? Titokzatos képek a közösségi hálón a Palacsintafesztivál sztárjáról.

Ilyen hamar túltette magát a megcsaláson? Ezt találgatják a rajongók, akik elég szemfülesek voltak. Alig pár hónap telt csak el az ominózus Palacsintafesztiválon történt eset óta, amitől hangos volt az internet. Az énekes-dalszerző Azahriah, polgári nevén Baukó Attila a szolnoki rendezvényen keveredett szexbotrányba, amikor ugyanis egy Toi Toi wc mögött közösült egyik rajongójával.

Az esteről rövid felvétel is készült, ami bejárta az internetet, ezáltal a fiatal férfi barátnőjéhez, Luna Joannához is eljutott, aki ekkor külföldön tartózkodott. Azahriah többször kijelentette, hogy elsősorban nem a videófelvétel okozza neki a legnagyobb problémát. Az bántja az énekest, hogy megcsalta akkori szerelmét. A jelek szerint a fiú sorozatos bocsánatkérései célbaértek, hiszen nemrég a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren látták őket és nem úgy tűnt, mintha haragban lennének. 

Ha ez még nem lenne elég gyanakvásra okot adó indok, követőik megfigyelték, hogy pár órával Azahriah Velencében készült instagram postja után Luna is az olasz városból rakott ki közösségi oldalára tartalmat. 

Természetesen, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, a kommentszekcióban már mennek is a találgatások és a számonkérő véleménynyilvánítások. A félig ecuadori származású infulenszer egyelőre kitér a válaszadás elől. A rajongók joggal kérdezhetik a lánytól, mi lehet a hirtelen pálfordulás oka, hiszen egykor kijelentette, hogy a tinisztár hatalmas csalódást okozott neki.

Ugyan garancia nincs rá, hogy Azahriah beleesne ismét ugyanabba a hibába, de nőként sokszor érezzük úgy, hogy mindig ott bujkál a kisördög. Szakértők szerint, akik egyszer hűtlenek voltak, háromszor nagyobb eséllyel tévednek el ugyanígy egy jövőbeli kapcsolatban mint azok, akik korábban nem voltak- nyilatkozik a pszichogram.

Mindezek tudatában mindenki saját maga dönti el, hogy képes-e túllendülni a botláson, s fog-e bízni újra választottjában. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás