promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő otthagyja A Konyhafőnök műsorát?
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fördős Zé fricskakánt beszólt a zsűritársának, hogy felesleges a jelenléte.

Először is megnyugtatunk mindenkit, hogy Rácz Jenőnek esze ágába sincs távozni A Konyhafőnökből. A Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő alkotta trió annyira összeszokott, hogy nagy felhördülés lenne belőle.

Az olcsó poént Fördős Zé fricskája miatt vettük elő, de erről mindjárt lerántjuk a leplet.

Az első feladatban balatoni strand-hangulattal várta a kék csapat hírességeit! A zsűri színes hűtőtáskákban retró alapanyagokat párosított össze, ezekből kellett éttermi színvonalú ételt varázsolnia a versenyzőknek. Gubik Petránál és Szandinál csukát és csöves kukoricát, Tornóczky Anitánál és Németh Kristófnál keszeget és barackot, Szorcsik Vikinél és Csonka Bandinál pedig sajtos-tejfölös lángost és kolbászt rejtettek a táskák.

Akinél hal volt az alapanyag, Rácz Jenő szokása szerint mindenkinél kereste a szálkát. Amikor Gubik Petránál már az egész tányért felboncolta, akkor Fördés Zé odaszólt a Michelin-csillagos séfnek:

„A nap, amikor kiderült, hogy felesleges vagy. Jó, nekem ez korábban már megvolt”

Rácz Jenő jelenléte persze továbbra sem felesleges, mert akadt olyan, akinél talált szálkát.

Nem csak a szálkakeresés volt a Michelin-csillagos séf elsődleges feladat, mert fel kellett vegye a tűzoltósisakot is. Kimondhatjuk, hogy a műsorban most tényleg ő volt a legaktívabb.

Persze a vicces jelenetek után jött a dráma, mivel valakinek ismét el kellett hagynia a műsort: Szandi és Molnár Nini kerültek a kiesés szélére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás