promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna teljesen meztelenül árult el magáról egy nagy titkot – fotó
Borítókép:  Kelemen Anna / youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori Playmate, Kelemen Anna kifejezetten érdekes mosdó-titkot árult el magáról, hiszen saját elmondása szerint gond nélkül bemegy akár a férfi wc-be is.

Akik követik Kelemen Annát Instagramon, azok pontosan tudják, hogy ő nem csupán a szexi tartalmaival képes megragadni az emberek figyelmét, hanem az érdekes, helyenként egészen meghökkentő elmélkedéseivel is – de a posztjai mégis akkor a legütősebbek, mikor kombinálja ezt a kettőt, és pucér fotóval demonstrálja a gondolatait, mint például most is.

„Sokáig hezitáltam,megosszam e veletek a nyilvános mosdókhoz való viszonyomat…döntöttem! Szerintem nem én vagyok egyedüli nő,aki simán,nyilván kopogás után de bemegy a férfi mosdóba. Praktikus,izgalmas bevallom meg persze most már senki sincs biztonságban… Komolyra fordítva,vajon fordítva is működhet a dolog vagy a pasikat ezért jobban megköveznétek-szatír!”

– írta Kelemen Anna.

Annácska anyaszült meztelenül árulta el ezt a nagy titkot magáról, de közben egy elgondolkodtató kísérletet is végzett: ugyanezt a szöveget egy sokkal visszafogottabb posztban is megosztotta, de azt csak hetedannyian kedvelték, mint a pucérkodós bejegyzését – szóval nem kérdés, hogy melyiket preferálják jobban a követői.

Itt lehet megnézni Kelemen Anna bevállalós képét, de csak saját felelősségre:

Itt pedig a visszafogottabb verzió látható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás