promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna tökéletesen kerek popsija még egy vadállatot is megbabonázott – fotók
Borítókép:  Kelemen Anna / youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kelemen Anna összezárta magát egy rókával, ami a végére úgy nézte az egykori Playmate fenekét, mintha csodát látna.

Október 4-én volt az Állatok világnapja, és erről a jeles eseményről Kelemen Anna is megemlékezett, ráadásul egy nem akármilyen fotósorozattal, amin láthatjuk, hogy egy szűk fekete ruhában, hatalmas dekoltázst villantva látogatott meg annak idején egy Csele nevű rókát, aki a képek alapján pillanatok alatt beleszeretett Annácskába.

„Anno nem bírtam megállni,hogy ne látogassam meg Cselét,azt a kis rókát,akit Bányai Szilárd és Barátai találtak és fogadtak be ebrendészetükbe,majd kerestek Neki megfelelő életteret. A képeket nem csupán az ízlésem miatt bujtattam fekete-fehérbe… Imádom a vadállatokat megfigyelni,persze saját közegükben,ahol én vendég vagyok vagy akár zsákmánnyá is válhatok ilyenkor érzem,hogy ember vagyok és kiszakadva civilizált világunkból mennyi mindent tanulhatok. Úgy látom világunkban nem csak Csele és én vagyunk saját magunk által gondosan felépített ketrecünkbe zárva!”

– írta Kelemen Anna.

A kis róka az egyik képen úgy bámulja a híresség fenekét, mintha a legfinomabb falatok tárultak volna elé – emiatt pedig kicsit sem lehet hibáztatni a cuki vadállatot, hiszen a legtöbb férfi is pontosan így reagál, mikor megpillantja Kelemen Anna tökéletesen kerek popsiját.

Itt lehet megtekinteni Annácska szexi, rókás fotóit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás