promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt Gesztesi Károly titkos szerelme
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mattesz Csilla megkönnyezte Gesztesi Károly budakalászi luxusházát.

Gesztesi Károly luxusotthonát még 210 millió forintért hirdették meg a gyermekei, mivel azonban nem igen érkeztek rá érdeklődők, kénytelenek voltak csökkenteni a vételárat, később aztán az egész hirdetést törölték. Döntésüket azzal indokolták, hogy a járványhelyzetre való tekintettel el akarják halasztani az értékesítést.

Végül a budakalászi ingatlant idén tavasszal sikerült eladniuk 190 millió forintért, amin a színész öt gyermeke osztozik. Bár Gesztesi gyermekei örülnek, hogy sikerült eladniuk a házat, a színész titkos szerelme, Mattesz Csilla szerint Gesztesi Károly nem örült volna ennek.

„Emlékszem, amikor megvette a telket, órákon át csak ült ott, és tervezgette a házat. Építész segítségével valósította meg, de minden szeglet az ő elképzelése szerint készült. Nagyon büszke volt rá. A kedvenc helye a nappali volt, ahol sokszor zongorázott nekem. (...) Ő sosem akart csak hétvégi apuka lenni, ezért is élt vele a három fia és az édesanyjuk. Fontos volt számára, hogy mindennap át tudjon menni reggel és este megpuszilni a gyerekeiket, vagy beszélgetni velük. Máté és Panka is gyakran megfordultak nála”

- nyilatkozott az úszásoktató a Sorry magazinnak, aki szó szerint megkönnyezte a luxusházat.

„Én is csak a sajtóból értesültem arról, hogy elkelt az ingatlan. Meg is könnyeztem, mert eszembe jutott a sok szép pillanat, amit ott éltünk át kettesben. Karcsi soha nem akarta volna eladni a házat, de érthető, hogy a fiúk édesanyja már nem tudta egyedül fenntartani a villát. Ez volt a lehető legjobb döntés, amit hozhatott”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás