promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fellángolt a viszály Tóth Gabi és Mikes Anna között, maximum hatásfokon versenyzik egymással Krausz Gábor jelenlegi és volt kedvese
Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismét talált alkalmat arra a két nő, hogy megmutassák ki a jobb.

Alig néhány nap telt el, mióta Mikes Anna és Krausz Gábor visszatértek az Ázsia Expressz forgatásáról és máris felrobbant az Instagramjuk. Ismét gyanúsan közeli időpontban jelentkezett új poszttal Tóth Gabi és Anna. Míg előző a tánc világnapjáról emlékezett meg egy nagyon szexi fényképpel, melyen látszott új csúcsformája, addig Mikes Anna 24 óráig elérhető Instagram történetben egy gyönyörű szelfivel jelentkezett (ezt korlátozott ideig IDE kattintva tudjátok megtekinteni), melyre nemes egyszerűséggel az It's Hot! feliratot biggyesztette, ami nagyjából annyit tesz, hogy Ez dögös!

A táncosnő nem áll hadilábon az önbizalommal, tisztában van külső és belső értékeivel, mégis lehetetlen nem észrevenni azt, hogy a két hölgy új posztjai időben mennyire közel helyezkednek el egymáshoz. Nyilván Mikes Anna is fontosnak tartja a Tánc Világnapját és furcsa lehet neki hogy most párja volt felesége is ennyire belevetette magát a tánc világába. Bár Anna a modern táncok szerelmese, Gabi pedig inkább a néptánc felé fordul rivalizálásnak pedig nem lenne értelme, hiszen Anna ezt tanulta és ebből diplomázott.

Mikes Anna nagyon komolyan veszi a táncot, minden percét ez tölti ki és nem is munka ez számára, hanem szenvedély. Oktat a Táncművészeti Egyetemen, vállal esküvői táncoktatást, valamint hölgyeknek is tart foglalkozást Lady Latin néven, így számára a Tánc világnapja valóban ünnepnap:

Gabi ezzel a csodálatos fotóval fejezte ki érzéseit azzal kapcsolatosan, hogy mit jelent neki a tánc. Már korábban is fontos szerepe volt az életében ennek a kecses és önkifejezésre tökéletesen alkalmas mozgásformának, aminek eddig kevésbé tudott hódolni. Papp Máté Bencével való kapcsolata alatt azonban teljesen kiteljesedhetett és átadhatta magát a tánc szeretetének. Az emberek egyre jobban megdöbbennek a külsején, ami napról napra változik. Gabi (és rajongói) ezt az új szerelemmel indokolják és tagadhatatlan, hogy Gabi sugárzik, lefogyott, új frizurát csináltatott, lecserélte ruhatárát és ízléses sminkel. A Tánc világnapját ezekkel a képekkel köszöntötte, az utolsó kép nagyon hajaz egy profi táncos igazi mozdulataira, Mikes Annától láthattunk hasonlót korábban:

Azt a mai napig homély fedi, hogy a két nőnek mi a véleménye egymásról, vagy a magánéletben milyen közöttük a viszony, mindenesetre az eddigiek alapján még nagyon sok posztra számíthatunk tőlük.

Döntsétek el, hogy melyik hölgy szimpatikusabb, azonban mindketten egyéniségek és minden sportnak a legnagyobb szépsége az, hogy örömünket leljük benne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás