promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kínaiak lenyomták Amerikát - már nem a Facebook a leggyakrabban letöltött alkalmazás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Néhány éve még a Facebook vitte a prímet, ha fent volt valaki a közösségi oldalon, az számított. Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy valaki lenyomja majd Mark Zuckerberget. 

Az amerikai appot nem is akárki taszította le a népszerűségi trónról, mint a kínai TikTok, amit korábban inkább csak a zenére tátogó tinik használtak.

A rövid videókkal operáló app már nem csak Kína legnépszerűbb mobilalkalmazása, de az egész világé is. Sőt az Egyesült Államok is megveszik érte.

A legfrissebb adatok szerint tavaly a 4. helyről ugrott az élre, megelőzve Mark Zuckerberg cégének minden platformját. Ideértve a Facebookot, Instagramot, Messengert és WhatsAppot.

Bár azért azt hozzá kell tenni, hogy a fentebb említett alkalmazások ott vannak az első 5-ben, így Zuckerbergnek nem lehet oka a panaszra.

A 10-es rangsorba befért még a Snapchat, a Telegram, a Likee, a Pinterest és a Twitter.

A TikTok nem csak a Facebookot nyomta le, az Egyesült Államokban és Nagy-Brittaniában már több megtekintést tudhat magáénak, mint a Youtube. A fogyasztott tartalmakat tekintve a zene és a humor viszi a prímet, ami még inkább kedvez a kínai alkalmazásnak, ahol a kettőt gyakran ötvözik.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás