promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: felfoghatatlanul nagy főnyeremény, bruttó 48,5 milliárd forint kacsingatott a játékosokra
Borítókép:  Szerencsejáték Zrt.
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itt vannak a 44. hét keddi nyerőszámai!

Új hét, új remények – legalábbis az Eurojackpot-játékosok számára mindenképp. Október utolsó húzásán nem volt telitalálatos szelvény, ugyanakkor 5+1-esből három is akadt, ezzel pedig bő 446 millió forintot nyerhettek fejenként a szerencsés fogadók.

Akik biztosan nem magyarok voltak, hiszen nálunk csak egyetlen darab 5+0 találatos szelvény született, igaz, azzal több mint 68,5 millió forinthoz juthatott egy mázlista hazánkfia. Vajon ezen a héten ennél is magasabbra törhetnek a magyarok?

Idehaza immár 122 sorsolás óta nem volt 5+2 találatos szelvény, mivel azonban legutóbb külföldön sem, így a keddi játéknapon bruttó 48,5 milliárd forintért (118 millió euróért) szállhattak harcba a fogadók.

A játékot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1–50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1–12 számtartományból.

 

Talán most a magyarokra mosolyog a szerencse? Ki tudja? Lássuk!

2022-ben a 44. héten is megtartották az Eurojackpot első, keddi számsorsolását – lássuk tehát a november 1-ji nyerőszámokat!

 

A-mező: 18, 32, 39, 42, 44

 

B-mező: 4, 7

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás