promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Károly ettől a fejezettől retteg Harry herceg könyvében, botrány a láthatáron?
Borítókép:  YouTube.com/NickiSwift (thumbnail)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Tartalék címet kapta Harry herceg könyve, amely hivatalos megjelenési dátummal is gazdagodott az elmúlt napokban. A 2023. január 10-én napvilágot látó kötettel kapcsolatban bátran kijelenthetjük, hogy a királyi család meglehetősen berezelve várja azt, különösen Károly, aki kiváltképp szorong az egyik fejezet miatt.

III. Károly -akit egyébként jövő májusban koronáznak meg- nem igazán várja a könyv premierét, ami érthető is, hiszen tulajdonképpen nem sok jót ígér a renoméjának egy amúgy is érzékeny és kulcsfontosságú időszakban. A királyi család írója, Christopher Andersen szerint Károly úgy véli,hogy egyenesen árulás Harry könyve. 

Károly hivatalos önéletrajzi kötete az előbb említett írótól egyébként november 8-án érkezik, de értelemszerűen erről jóval kevesebbet hallani. Az utóbbi időszakban úgy tudni, hogy Károly több ízben is megkereste Harryt, illetve biztosította a támogatásáról, szeretetéről, illetve arról is, hogy visszavárják őt a királyi család kötelékeibe. Dicsérte Harry környezetvédelmi törekvéseit, és a királynő halála utáni beszédében is megemlítette őt. Kérdés, hogy őszinték voltak-e a szándékai, vagy csupán enyhíteni akarta a feszültséget a könyv megjelenése előtt, esetleg rábírni őt arra, hogy egyes kompromittáló részeket szedjen ki belőle.

Károly és Kamilla a hírek szerint rettegve várja a könyv megjelenését, különösen az egyik fejezet miatt, ami úgy hírlik, hogy csak kettejükről fog szólni. Nyilvánvalóan Harry a könyvben elmeséli majd a gyerekkorát, amivel kapcsolatban szintén szaftos részletek láthatnak napvilágot. Károly egyébként úgy érzi, hogy ő mindvégig támogatta Harryt, megvédte őt a lázadó, kicsapongó éveiben, elfogadta Meghant, sőt, Meghan édesanyjával is remek kapcsolatot alakított ki, így kiváltképp árulasnak tűnik a szemében egy olyan könyv, ami negatív fényben tüntetheti fel az újdonsült királyt. 

Egy biztos, mostmár nincs visszaút: Harry herceg Tartalék című könyve január 10-én érkezik a polcokra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás