promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megválasztották az új köztársasági elnököt, Gundel Takács Gábor komoly kritikákat kapott, Adam Sandler bombázó felesége is versenybe szállt - Íme a hét legolvasottabb hírei
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem akármilyen listából lehetett választani, a végeredmény is nagyon meglepőre sikerült.

Az elmúlt 2 hétben az egész ország közbeszédét a kegyelmi-ügy, határozza meg. A vitatott kegyelmi döntés kiderülését követően rég tapasztalt belpolitikai válság alakult ki az országban, Novák Katalin lemondott a köztársasági elnöki poziciójáról, a volt igazságügyi miniszter Varga Judit bejelentette visszavonulását a közélettől, legutóbb pedig Balog Zoltán is lemondott a református egyház lelkészi vezetői tisztségéből. Most sokakat foglalkoztat, hogy ki lesz Novák Katalin utódja, rendhagyó szavazásunk a témában meglepő eredménnyel zárult - noha jóllehet, a jelöltek sem voltak éppen átlagosak.

Pénteken óriási megmozdulást is szerveztek a gyermekbántalmazás kapcsán, amire Tóth Gabi is reagált. Sokan kérdőre vonták az énekesnőt, amiért nem látogat ki a rendezvényre, ám Gabinak mindenkihez volt egy-két keresetlen szava. Hogy milyen szavakról van szó? Cikkünkből kiderül.

Adam Sandler személyes életéről keveset tudni, mivel azt tudatosan távol tartja a nyilvánosság szeme elől. Feleségével, Jackie-vel 2003 óta házasok, és nagyon kevesen tudják, hogy a mosolygós színésznő szinte minden Adam Sandler filmben vállal egy kis epizódszerepet. Mivel Adam Sandler itthon elképesztően népszerű, nem is csoda, hogy rengeteg embert érdekelt a sztár felesége.

Múlt héten elindult az RTL új vetélkedője, Az ugrás, aminek a műsorvezetője nem más, mint a gameshow-k nagy veteránja, Gundel Takács Gábor. Rengetegen üdvözölték a döntést, így hétköznaponként már veszélyes alternatívája adódott a Szerencsekeréknek, azonban ahogy az ilyenkor lenni szokott, most is felütötték fejüket az elégedetlen hangok.

Az ókori Egyiptomi civilizáció régóta foglalkoztatja az emberiség képzeletét. Az ősi építészet csodái, mint a grandiózus piramisok és a lenyűgöző Gízai Nagy Szfinx, ma is állnak, és mindig emlékeztetnek minket az egykori óriási birodalom csodáira, és hihetetlen fejlettségére. Egy új felfedezés azonban most igazi szenzációként robbant be, amiről mi is hírt adtunk az alábbi cikkünkben:

A Super-Bowl reklámok minden évben megmozgatják az embereket, idén például az amerikai focikupadöntő félidejében láthattuk utoljára Carl Weathers-t. Volt azonban egy reklám, ami sokkal jobban megmozgatta az embereket itthon, mivel a márka révén van magyar kötődés is. Az erről szóló cikkünket itt találjátok:

Magyarországon található egy Velence nevű település, mellette helyezkedik el a névadó Velencei-tó. Ám Olaszországban is van egy Velence, amelyet persze magyarul hívnak Velencének, olaszul viszont Venezia a neve. Kíváncsiak lehetünk, vajon van-e kapcsolat a két hely között, tekintettel arra, hogy az olaszországi Velencét magyarul Velencének nevezzük. A válasz röviden az, hogy igen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás