promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Telekom miatt röhögnek az ügyfelek, még a Vodások is szakadnak a nevetéstől
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nemcsak a Telekomos ügyfelek szakadnak a röhögéstől.

A T-Mobile a világ egyik vezető mobilkommunikációs vállalata. A német székhelyű mobilszolgáltató, a Deutsche Telekom egyik leányvállalat-csoportja a Telekom, ami nemcsak Európában (Anglia, Ausztria, Csehország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Macedónia, Montenegró, Szlovákia), de az Egyesült Államokban is aktív. Világszerte nagyjából 100 millió ügyfél tartozik hozzájuk, ezzel pedig a világ hatodik legnagyobb mobilszolgáltatója.

Magyarországon pedig piacvezetők, hiszen közel 4,5 millió ügyfél van náluk.

Nem olyan régen megjelent egy T-Mobile-os videó, amin nemcsak a Telekomos ügyfelek nevetnek jókat, hanem mindenki, aki látta már Ez tulajdonképpen az idei Super Bowl miatt készült (amin az idei év egyik legvártabb filmjének, a Deadpool 3-nak az előzetesét is bemutatták), középpontjában az Aquaman, a Dűne, és a Trónok harca sztárja, Jason Momoa, aki Irene Cara Flashdance... What a Feeling című dalára táncol.

A színész elmondása szerint az emberek egy másik oldalát láthatják ebben a reklámfilmben, a vicces énjét. A világsztár úgy érzi, az ilyen felkérések jót fognak tenni abban, hogy a későbbiekben vígjátékokban kaphasson komikus szerepeket.

Zach Braff és Donald Faison 2023-ban még John Travoltával együtt forgatta le a Super Bowl-os reklámot: abban a színész segített előadni a Grease egyik népszerű betétdalát, a Summer Nights-t. Braff és Faison imádták a közös munkát Travoltával, de szerintük Jason Momoa új energiát hozott a projekthez; véleményük szerint ugyanolyan mókás és ostoba hangulatban volt, mint ők.

A trió először okostelefonnal vette fel a jelenetet, majd prezentálták azt a T-Mobile vezetőinek. Állítólag a koncepció annyira tetszett a fejeseknek, hogy semmit sem akartak módosítani, sem finomítani rajta.

Ha még sosem láttad Jason Momoát énekelni és táncolni, akkor mindenképpen nézd meg ezt a videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás