promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi kell a nőknek? Sáfrány Emese erre is tudja a választ
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sáfrány Emese szerint erre van szüksége a nőknek. Egyetértesz vele?

Sokan úgy tartják, hogy a nőket lehetetlen megfejteni, és gyakran nem lehet kiigazodni rajtuk. Mások szerint azonban a nők a legcsodálatosabb élőlények a Földön, akiknek nagyon sokat köszönhet az emberiség.

A nők között vannak, akik azonnal megnyílnak bárkinek, míg akadnak, akik életük végéig zárkózottak, titokzatosak maradnak. Vannak, akik rögtön az elején szeretik elmondani, hogy mit szeretnek és mire vágynak, de vannak, akik hagyják, hogy a férfiak megfejtsék, és kiismerjék őket.

Nem csak a férfiakat, de a nőket is foglalkoztatja a kérdés: mire is vágynak a nők?

Miközben ez a cikk készül, nagyjából 7 milliárd 946 millió ember él a Földön, aminek nagyjából a felét teszik ki a nők. Azt, hogy mire is vágynak, vagy mire van szükségük, nem lehet általánosan rávetíteni több milliárd emberi lényre, akiknek mind más és más a jellemük és a személyiségük. Mégis úgy tűnik, Sáfrány Emese mindenkinél jobban érti a nőket, és a legutóbbi Instagram-posztjában el is mondta, hogy milyenek a nők.

„Szeretjük a kedves szavakat, a bókokat, a megértést, az empátiát. Olykor lágyak és törékenyek, máskor emberfeletti erővel rendelkezők, és akadályokat nem ismerve küzdő amazonok.

Sokszor, mint az időjárás, olyanok vagyunk. Persze tisztában vagyunk ezzel, de szeretjük is, hogy ilyen változatos érzelmi tárházzal rendelkezünk. Nőként szabadon sírhatunk, nevethetünk, és igen, mi mindent igazán át akarunk élni! Kacagni vagy éppen duzzogni, ha éppen úgy tartja kedvünk.

Az sem vitás, hogy szeretjük a szépet. A ruhákat, a cipőket, a táskákat. Imádjuk azt, hogy mérhetetlenül sok ruha és stílus közül válogathatunk. Lehetünk lazák, elegánsak, extravagánsak, és nem utolsósorban szexik.

Mégis, ami a legfontosabb: szükségünk van a törődésre, a jó szóra, a biztatásra és az önbizalomra is.

Szeressük és tiszteljük magunkat/ a Nőket!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás