promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Volt valami, amin mindenki meglepődött Dallos Bogi és Puskás Peti esküvője kapcsán - most kiderült az igazság!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puskás Peti és Dallos Bogi augusztus 27-én mondták ki a boldogító igent, a legnagyobb kérdésre viszont csak most derült fény. Puskás Peti megválaszolta miért vette fel Bogi vezetéknevét. 

[[cikk2]]

Nem csak Majkáék, Puskás Peti és Dallos Bogi is a múlt hétvégén kelt egybe, azóta pedig hivatalosan mindketten a Puskás-Dallos vezetéknevet viselik. Ez azonban egyáltalán nem megszokott, hiszen általában a nők szokták felvenni valamilyen formában a férfi nevét, így napok óta az a kérdés foglalkoztat minden rajongók, hogy miért vette fel Peti kedvese nevét. Hétfőn az énekes közösségi oldalára meg is érkezett a válasz.

Sokan írtatok, hogy milyen különleges, hogy felvettük egymás nevét és miért tettük ezt…Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy Bogi férje lettem és úgy éreztem, hogy ne csak a nő vegye fel a férfi nevét, hiszen egyenrangúak vagyunk ebben a frigyben, döntésünkkel mi egy család lettünk, közösen vállaljuk az örömöket és a terheket is, amit az élet hoz számunkra és így a tisztelet és odaadás mindkettőnknek jár egymástól, azzal hogy büszkén viseljük a másik nevét

– reagált posztjában Puskás-Dallos Peti.

Puskásék esküvőjén egyébként hatalmas parti kerekedett. Számos ismert ember is tiszteletét tette, többek között Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra, Iszak Eszter és Gyurta Dani, Cinthya Dictator és Molnár Tamás, Makranczi Zalán, illetve Szinetár Dóra is együtt ünnepeltek az ifjú párral - számolt be a Joy magazin.

A lagzi egyik legemlékezetesebb pillanata a táncpárbaj volt, ami Peti meg is osztott az közösségi oldalán. Vessük is rá egy pillantást! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás