Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elárulta a titkot! Így nyerte vissza alakját a szülés után Sáfrány Emese

Elárulta a titkot! Így nyerte vissza alakját a szülés után Sáfrány Emese

Színes

Elárulta a titkot! Így nyerte vissza alakját a szülés után Sáfrány Emese

Színes

Promotions 18:18

Az expornós légtornász elárulta, mit és hogyan csinált a terhesség alatt, amitől ilyen gyorsan visszanyerte régi alakjának jelentős részét.

Pár hete született meg Sáfrány Emese első gyermeke, Nolen. Az egykori pornósztár a szülés utáni első posztjában mindenkit megnyugtatott, hogy mind a baba, mind ő jól vannak, és egy közös képet is kirakott a picivel. 

Már ezen a képen is jól látható volt, hogy Emese döbbenetesen jól néz ki a szülés után – még az olykor igencsak kritikus kommentelők is aláírták, hogy fantasztikus formában van, és nagyon sok anyuka örülne, ha ilyen bomba alakja lenne a szülés után.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a légtornász most azt is elárulta, mivel sikerült megőriznie egészségét a terhesség alatt, és minek köszönhető, hogy a teste ilyen gyorsan ennyit regenerálódott.

„Rengetegen kérdeztétek, hogy sikerült ilyen hamar szinte teljesen visszanyernem az alakom, ami azért közel sem a régi még szerintem, itt- ott gyűrődik és nem is olyan feszes mint volt. 

(Persze hangsúlyozom a szülést követő 13. napon egyáltalán nem ez a legfontosabb számomra, de örömmel osztom meg veletek a tapasztalatom ebben a témában is.) 

Bevallom, azért én is meglepődtem, azt gondoltam hosszabb idő lesz mire a hasam visszahúzódik, de ezek szerint némi odafigyelés tényleg sokat számít. 

Nézzük mik lennének ezek:

1. Fontosnak tartom, hogy már a terhesség előtt rendszeresen sportoljunk, és amennyiben az orvosunk is jóváhagyja a várandósság alatt is mozogjunk könnyedén, jólesően. (Viszont semmiképpen ne babavárás alatt kezdjünk új / megterhelő sportba.)

2. Az egészséges táplálkozás szintén elengedhetetlen része annak, hogy fittek és egészségesek legyünk a terhesség alatt és után egyaránt. Viszont hangsúlyozni szeretném, ne diétázzunk! Már várandósság előtt érdemes kialakítani egy tartható és egészséges életmódot, ami a változatos és kiegyensúlyozott étkezés elveit követi.

3. Én egész terhesség alatt kentem a hasam @kozmetikashopbmb krémjeivel, hogy megelőzzem a striákat, ami úgy tűnik sikerült is.

4. Mindezek mellett próbáljunk lelkileg is kiengyesúlyozottak lenni, és megfelelő időt szánni magunkra. Boldog mama —>> boldog baba!”

Az anyuka és a baba jelenleg otthon pihennek, és együtt próbálják átvészelni a nyári hőséget. Kellemes pihenést kívánunk nekik!

Borítókép: Profimedia