promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyakunkba zúdul az eső ezekben az országrészekben, gyorsan robog felénk - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet majd számítani az elkövetkező napokban hazánkban.

Bizony nagyon változatos időket élünk, ami az időjárást illeti, ez a december is olyan, mintha három évszak keveréke lenne, és időnként változik az, hogy ebben a misungban melyik évszak erőteljes kéznyoma tud jobban érvényesülni. Így pedig nagyon sokan követik minden nap az időjárás-jelentéseket, hiszen ezek tartogathatnak nagy-nagy meglepetéseket.

Az utóbbi időben nagyon változatos időjárásban volt részünk, így bizony elég kiszámíthatatlan, hogy mi következik majd ezek után. Télies idő, hóesés, fehér karácsony, majd újra kitavaszodott, közel 20 fokot is mértek az ország egyes részein, és pár napja, mintha újra tavasz lenne. Ám a meteorológusok már korábban is figyelmeztettek, hogy változás közeleg felénk, és alaposan megváltozik majd a körülöttünk lévő világ.

A változást pedig hétvégére prognosztizálták, így a télies fordulatig már nagyon kevés időnk maradt hátra.

De akkor mégis mi következik majd most?

Most majd egy mediterrán légörvény hatására megnövekszik az országban a csapadékhajlam, így pedig a hétvége első napján, szombaton majd az ország több pontján is számíthatunk majd csapadékra, esőre. És a vasárnap is tartogat fordulatot, hiszen a hét utolsó napján megérkezik a hidegebb levegő is. A HungaroMet előrejelzésében pedig már azt is lehet olvasni,

hogy megérkezik a tél.

A HungaroMet videós előrejelzésében pedig azt is láthatjátok, hogy Magyarország mely részein lehet jobban számítani az esőre, így tudtok tájékozódni azt illetően, hogy érdemes-e magatokkal vinni esernyőt, ha elindultok otthonról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás