promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – augusztus 8: nagy csapás vár az egyik csillagjegyre, így muszáj elkezdenie spórolni
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrekbe úgy néz ki titokban szerelmes valaki, de a szingli Oroszlánok előtt is megnyílik az út. A bizonytalanság sokakat megzavarhat, de ha figyelsz, mit súg a mai napi horoszkóp, akkor győzelem lesz a vége.

Kos (március 21. - április 20.)

Vedd elő a határozott, de mégis finom oldaladat, és akkor bárkit le tudsz venni a lábáról. Bizonyos problémákat nem szabad tovább tologatnod, különben nagyon a fejedre nőhetnek. Ha voltál már nyaralni, akkor végre bele kell vágnod a spórolásba. Okosabban kell költekezned, mert váratlan kiadás ütheti fel a fejét, ami sok mindent megváltoztathat.

Bika (április 21. - május 20.)

Remekül folytatódhat a heted, ha nem foglalkozol vagy ragadsz le a kisebb problémáknál. Közben megtapasztalhatod mennyire becsül és szeret a közeli környezeted. Ez végre elégedettséggel tölt el, mert volt szeretethiányod bőven az utóbbi időben. A flörtökkel vigyázz, mert roppant rossz partnereket foghatsz ki.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A bolygók azt jelzik, hogy valaki titokban szerelmes beléd, de azt sem árt átgondolnod, hogy esetleg neked vannak-e megvallatlan érzéseid. Nehezen tudsz kiigazodni ezen, mert túlságosan a munkádra, a karrieredre koncentrálsz. Egy kibontakozó románc nem felborítaná az életed, csak újabb inspirációkat adna. Engedj végre az érzéseidnek.

Rák (június 22. - július 22.)

Ne gondold, hogy a boldogságot könnyedén el lehet érni. Természetesen mindenkinek megvannak az álmai és a céljai, de neked most picit nehezebben megy minden. Nem szabad feladnod, és egy kellemes nap lehet arra, hogy átgondolj mindent. Mindenben keresd a nyugodtságot, illetve a meghittséget a munka után.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Legyél óvatos, mert egy közeli ismerősöd pletykásabb, mint gondolnád, és sok mindent kifecseghet. Válogasd meg jobban, hogy kit avatsz a bizalmadba. Ha van párod, vele sem ártana tisztázni néhány dolgot. Viszont ha szingli vagy, akkor feltámadhat a hódító kedved. A bolygók segítenek, hogy mindenkivel könnyebben tudj kommunikálni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ezen a napon alaposan gondold át, hogy mire kell még figyelned a héten. Ha megvan mindennek a helye, akkor nem fogsz tudni hibázni. A bizonytalanság eléggé zavarttá tehet, de próbáld meg kitisztítani a fejedet. Nyilván nem szeretnéd az egész napodat így tölteni, szóval este a kikapcsolódásra koncentrálj. Keresd fel a barátaidat, ők nagyon is jókedvre tudnak deríteni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Úgy állnak a bolygók, hogy most nagyszerű tetteket vihetsz véghez, szóval ne fogd vissza magadat. Használd nyugodtan a képzelőerődet, és szívj magadba minden energiát. Ezek nagyon jól fognak jönni a hét elején. Az álmodozás mellett persze ne feledkezz meg a fontos dolgokról, és ne hanyagold el a közeli környezetedet sem.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Új lehetőségek kerülnek eléd, de az is lehet, hogy te szeretnél valami nagyobb változást az életedben. Nyugodtan találkozz a barátaiddal, akik mindig megértenek, és beszéljétek át a dolgot. Felszabadult környezetben az agyad is jobban mozoghat, és merészebb tervek is előkerülhetnek. Persze figyelj arra, hogy az az agy ki is kapcsoljon a nap végére.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Határozottnak és kitartónak kell mutatkoznod mindenben, még az olyan kérdésekben is, amik otthon merülnek fel belő körben. Persze muszáj vagy meghallani az ellenvéleményeket, vagy a módosító javaslatokat is. Fontos, hogy készen állj minden kompromisszumra a hét elején, különben a vitákkal csak elodázzátok a megoldást.

Bak (december 22. - január 20.)

Vigyázz, mert most fokozottan be kell osztanod az energiáidat. Persze ha nagyon idegesítenek a problémák, akkor előveheted a rejtett tartalékaidat, de készülj fel, hogy lassabban fognak menni a dolgok. Emiatt nem szabad pánikba esned, mindenkinek lehet ilyen napja. Ha túl vagy a nehezén, gondold át a következő napot, majd fordíts időt magadra.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Muszáj leszel ma türelmes lenni. Elég sokan azon lehetnek, hogy kihozzanak a sodrodból, de zárd ki őket, ahogyan csak tudod. A bolygók kellő energiát biztosítanak, hogy minden rendben menjen ma, már csak koncentrálnod kell. Az lenne a legjobb, ha ma elkerülnéd a külvilág híreit – este még a telefonodat is kikapcsolhatnád.

Halak (február 20. - március 20.)

Jól figyelj mindenkire a környezetedben, mert hasznos tanácsokat kaphatsz a barátaidtól, vagy a rokonaidtól. Ezek olyan lökést adhatnak, amivel egyensúlyba hozhatod a heted elejét. Lehet egy picit ellenérzéseket fognak kiváltani belőled ezek a javaslatok, és szokatlannak tűnhetnek, de egyáltalán ne félj tőlük. Mindenképpen fogadd meg őket.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás