promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi Andrea nem titkolózik tovább, Varga Juditot rejtett kamerával kapták lencsevégre, kiderült hányan voltak a múlt heti tűntetésen - Íme a hét legolvasottabb cikkei
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezen a héten a politikai bulvár uralta a híreket, Magyar Péter tüntetése, Mészáros Lőrinc felesége, Varga Judit új szerelme, és az új Petőfi film is a legolvasottabb cikkek között.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc románcának nyilvánosságra kerülése óriási megdöbbenést keltett. A pár egy ideig titkolózott, majd felvállalták a kapcsolatot, és összeházasodtak, de az egészen eddig nem volt tisztázott, hogy Andi milyen mértékben járult hozzá a milliárdos üzletember válásához, akinek egyébként az alkalmazottja volt. Andi azonban most színt vallott:

Mikor már azt hittük, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor válásánál semmi nem okozhat nagyobb botrányt Magyarországon, akkor jött Magyar Péter és Varga Judit, és tűzbo borították a politikai bulvár egét. Igaz már korábban elváltak, azonban csak most kerültek a figyelem középpontjába, mikor már mindketten találtak maguknak új párt:

Már-már úgy érzékeljük magunk körül, hogy egyfajta nemzeti minimum lett az, hogy ha van egy nagyobb tüntetés valamelyik oldalon, akkor bizony meg kell számolni, hogy azon az adott demonstráción mennyien voltak. Rendet vágunk az egymásnak ellentmondó, beszólás alapú számok között:

Egészen elképesztő indulatokat váltott ki az emberekből az idei év, de talán évtized legmegosztóbb filmje: a Rákay Philip gondozásában elkészült Most vagy soha. A témához Bocskor Lajos is hozzászólt, egyetlen szót fűzött csak hozzá a szebb napokat is látott rádiós.

Megdöbbentő hír látott napvilágot, ugyanis kiderült, hogy Szellő István és Erős Antónia is elhagyja az RTL székházát, ami a XXII. kerületben, a Nagytétényi úton a Media Center Camponában található. Hogy hová mennek tovább, az cikkünkből kiderül:

Legtöbbször ha egy külföldi Magyarországra látogat, az első dolgok egyike, amit megtapasztal, azok a helyi ételkülönlegességek, melyek sok esetben teljesen egyedinek számítanak, még csak hasonlóval sem találkozni a világ más tájain. Egy amerikai fiú a lángosnak adott igencsak találó nevet, miután megkóstolta:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás