promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A most 77 éves Boros Lajos is megszólalt a Petőfi film kapcsán: egyetlen szót fűzött hozzá, de az nagyon találó
Borítókép:  Youtube - LifeTv
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori Lali király sem hagyta szó nélkül Rákay Philip alkotását.

Egészen elképesztő indulatokat váltott ki az emberekből az idei év, de talán évtized legmegosztóbb filmje: a Rákay Philip gondozásában elkészült Most vagy soha. A film a magyar történelem egyik legismertebb történését, a március 15-i forradalom eseményeit dolgozza fel. Elképesztő erőforrás befektetésével készült el a film, sem az időt, sem a pénzt, sem az energiát nem sajnálták 1és így készült el a magyar filmtörténet leggrandiózusabb alkotása.

Március 14-én mutatták be a filmet, amire mindenki kíváncsi volt és bár a végeredményt megnézve nehéz lenne bármi kivetnivalót találni, sokan Rákay Philip személye miatt bírálták a filmet.

Megszólaltak történészek, színészek, politikusok, kritikusok, de a sztárvilágból is volt olyan, aki véleményt fogalmazott meg a filmmel kapcsolatban. Boros Lajos, aki ma töltötte be a 77. életévét jó ideje eltűnt a nyilvánosság elől. Korábban a legendás Boros-Bochkor duó tagjaként szórakoztatta a nézőket és a hallgatókat, azonban ma már visszavonult és nyugdíjasként tölti a napjait.

Erről ebben a videóban mesél bővebben, de megosztja a mindennapok által okozott nehézségeit is. Szomorú azt látni és hallani, hogy egy elismert művész ilyen keservesen jön ki a nyugdíjából:

A születésnapos Boros Lajos, akit korábban csak Lali királyként emlegettek szintén megemlékezett a március 15-ről, ezzel pedig a filmről is. Egy fényképet tett ki, mely az ismert Starbucks mintájára készült azonban a felirat ebben az esetben más: Pilvax Kávéház van a címkéjére írva, a poháron a név pedig Sándor.

A kávéházban kezdődő események sok viccelődésre adtak okot, mert bár kétségtelenül nemes és komoly ügyről volt szó, a szerveződés mégis csak egy kocsmából indult, így sokszor humorizálnak azzal, hogy március 16-án Petőfi megkérdezi egyik haverja megkérdezi, hogy esetleg isznak-e aznap is valamit, mire azt a választ kapja, hogy Sanyi, néz meg tegnap is mi lett belőle.

A humoros képet, melyet Boros Lajos tett közzé itt tudod megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás