promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra összeállt Bochkor Gábor és Boros Lajos, sok év után ismét együtt hallhatjuk őket, visszatért a rádiózás legendás párosa
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bochkor Gábor és Boros Lajos visszatért a mikrofon elé.

Bochkor Gábor és Boros Lajos nélkül sokáig elképzelhetetlenek voltak a reggelek. A legendás párost rengetegen szerették az országban, éppen ezért teljesen érthető, hogy amikor megszűnt a Bumeráng, a rajongók tüntetni kezdtek. Az igazán meghökkentő fordulat akkor jött, amikor Boros Lajos bejelentette, hogy a kora miatt hagyja abba a rádiózást. Később aztán kiderült, hogy nem is Lalikirály saját döntése volt, hogy kiszálljon, hanem Bochkor Gábor küldte el a műsorból.

Lajos a Blikk-nek beszélt korábban arról, hogyan élte meg, mikor 60. születésnapja után Bochkor Gábor tulajdonképpen felszólította arra, hogy mondjon fel.

„A legpitiánerebb történet volt ez. Az történt, hogy egyszer csak hatvanéves lettem, figyelmeztetés nélkül. Volt egy értekezlet, ott ültek a kollégák, Bocsi tologatta be a témákat, majd egyszer csak azt mondta: Lajos, hatvanéves lettél, mondjál fel, légy szíves. (...) Balázsék fiatalabbak és pont annyival, amennyit te hozol korban”

Boros Lajos belement a dologba, hiszen a műsor érdekeit nézte. Viszont volt egy elmélete arra, hogy Bochkor miért tessékelte ki a Bumerángból. Véleménye szerint Gábor akkor még a nagy befutása elején volt, míg ő addigra végigcsinált egy pár Ki mit tud?-ot, amiket meg is nyert, és bejárta az országot. Boros szerint Bocsi még élvezni akarta a tapsot, míg ő akkor már régen tudta, milyen a hangja.

Természetesen Bochkor Gábor reagált Boros szavaira; nem titkolta, hogy meglepte mindaz, amit egykori rádiópartnere mondott, mivel ő máshogy emlékszik vissza a történtekre.

„Lajos az utolsó években sokszor mondta, hogy fáradt, nincs kedve már ezt csinálni. Ezt sajnáltam, de közösen megbeszéltük, végül abban maradtunk, hogy egy évig még marad,és ez az év róla szól majd. Megterveztük számára a búcsúturnét, amely meg is valósult, ez volt a Köszi, Lali turné.Amikor elárultam, hogy én így szeretnék tőle elköszönni, megölelt és megköszönte... Azt is szerettük volna, ha egy nagy bulival ér véget a közös pályafutásunk, de mivel közben megszűnt a Neo, erre már nem nyílt lehetőségünk. Lajos egyébként 65 éves volt, amikor befejeződött a Bumeráng”

A legendás páros egyébként később újra összeállt egy adás erejéig, amikor Bochkor Gábor Lovász László szabadsága miatt meghívta Boros Lajost és Voga Processzort, hogy együtt vezessék le az adást a Retro Rádióban.

„Kilenc év után csak egy reggel, pénteken újra együtt a stúdióban Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga Processzor! Vártátok már? Péntek reggel jön a nagy nap”

- adta hírül akkor a visszatérést a Retro Rádió.

Kilenc év után csak egy reggel, pénteken újra együtt a stúdióban Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga Processzor!! Vártátok már Péntek reggel jön a nagy nap. #bochkor #bchkr #lovaszlaszlo #retroradio

Posted by Bochkor on Sunday, July 4, 2021

Természetesen Bochkor Gábor és Boros Lajos nem csak a rádióban alkottak nagyszerű párost, hiszen a televízióban is együtt dolgoztak (Kész Átverés!), ráadásul közösen szinkronizáltak is. 2000-ben ők adták Csóró és Csali hangját a Csibefutam című stop-motion technikával készült gyurmafilmben, aminek nemrég debütált a folytatása a Netflixen.

Természetesen a 2. részre a karakterek jól ismert magyar hangjai is visszatértek, így Bochkor Gábor és Boros Lajos újra összeállt, hogy még egyszer leszinkronizálják a szerethető patkánypárost.

A Csibefutam: A csirkefalatok hajnala című film ugyan nem ér fel az elődjéhez, de így is egy szórakoztató folytatás lett, amit érdemes megnézni. Az erről készült kritikánkat IDE kattintva olvashatjátok, míg az előzetesét az alábbi videóban láthatjátok, amiben ugyancsak felcsendült Bocsi és Lalikirály hangja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás