promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva dolgok derültek ki Bochkor Gáborról – Boros Lajos kifakadt
Borítókép:  Boros Lajos és Bochkor Gábor / blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Boros Lajos és Bochkor Gábor összesen közel 13 évig dolgoztak együtt a Bumeráng című rádióműsorban, most pedig nagyon kemény dolgokat árult el ezzel kapcsolatban Lalikirály.

A Blikk írja, hogy a Klubrádión futó Világtalálkozó című műsornak volt vendége a legendás médiaszemélyiség, Boros Lajos, vagyis Lalikirály, mikor pár kényesebb téma is szóba került, mint például Bochkor Gábor, és a körülbelül 13 esztendőig tartó közös munka a több adón is átívelő Bumeráng című műsorban. A híresség nem kímélte egykori társát, Bocsit, és igen durva, amiket mondott.

„Bocsi gátlástalan törtető volt, én pedig olyan helyzeteket vállaltam mellette, amit egyedül soha nem tettem volna. Sokszor direkt belementünk a botrányba is, hogy növeljük a hallgatottságot, pedig tudtuk, seggbe rúgást kapunk érte. Ő tudatosan és vállaltan volt sztárallűrös, engem is erre biztatott, de nekem nem ment. Ebben is jobb volt”

– mesélte Boros Lajos, majd felfedte, hogy voltak komolyabb problémáik is.

„Én is voltam vele bunkó. Hordtunk magunkban olyan tüskéket, amelyek örök haragot okozhattak volna, de a külső konfliktusok, mint a frekvenciaharc, a perek, elnyomták a személyes ellentéteket. [...] Ha valami disznóság után később elnézést is kért Bocsi, gyorsan hozzátette: És ez nem bocsánatkérés! Talán ezért is becézték Bocsinak.”

Ezek után Lalikirály azt is elárulta, igazából hogyan is gondol Bochkor Gáborra, és milyen volt végül a kapcsolatuk.

„Bocsi kívülről pökhendi alaknak tűnik, de sosem feledem, amikor a főnökeim figyelmeztettek, hogy ideje nyugdíjba mennem, odajött hozzám és azt mondta: ez az év legyen a te bakancslistád, ha van álmod, megvalósítjuk, és egy kis pénzt is kereshetsz tartaléknak. Könny szökött a szemembe, az életben először és utoljára megöleltem Bochkort. [...] Olyan ő nekem, mint az elkényeztetett öcsike. A »mama kedvence«, akinek mindenki tudja a hibáit, mégis elnézik neki, mert szeretik”

– zárta le a témát Boros Lajos, aki ezzel igencsak őszinte betekintést engedett több évig tartó partnerségébe a műsorvezető társával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás