promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most közölte az RTL: Szellő István és Erős Antónia távozik a csatorna székházából
Borítókép:  RTL/Nánási Pál
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szellő István és Erős Antónia is otthagyja az RTL székházát.

Megdöbbentő hír látott napvilágot, ugyanis kiderült, hogy Szellő István és Erős Antónia is elhagyja az RTL székházát, ami a XXII. kerületben, a Nagytétényi úton a Media Center Camponában található. Maga a hír amúgy nem érhetett senkit váratlanul, hiszen már 3 éve közölte a médiavállalat, hogy 2024-ben bizonyos emberek és műsorok gyártása kikerül az RTL székházából, és ebbe a kategóriába tartozik a Híradó is.

Még 2021-ben egy hosszú távú bérleti szerződést kötött a WING és az RTL Services Kft., a Magyar RTL Televízió Zrt. szolgáltató cége az újjászülető Liget Center és a Liget Auditórium irodaházak közel kilencezer négyzetméter alapterületű épületegyüttesére. Ez azt jelenti, hogy az RTL bizonyos mértékben költözik, és ezentúl két bázisról fogják gyártani a műsorokat.

„A Városligettel szemben, történelmi környezetben történő, teljesen a bérlő igényeire szabott műemléki felújítás, valamint fejlesztés eredményeként 2024-re kialakuló épület komplexumba költözik az RTL Magyarország központja és hírstúdiói”

- közölte még 3 éve az RTL.

A Naphire.hu munkatársa nemrég észrevette, hogy az épület falán megjelent egy hatalmas plakát, amin az olvasható:

„RTL - Új színt hozunk a Ligetbe”.

A lap megkereste az RTL Magyarország kommunikációs menedzserét, Demeter Dorottyát, aki elárulta, hogy csak részben igaz az, hogy az RTL a Városligetbe költözik. Mint elmonda, idén nyártól két bázison működik majd az RTL, ezek közül az egyik a városligeti RTL Liget, a másik pedig a RTL Stúdiók a Nagytétényi úton.

Demeter Dorottya hozzátette, hogy az RTL üzleti területeinek és a hírműsorainak szerkesztőségei és stúdiói költöznek az RTL Ligetbe, míg a szórakoztató tartalmak továbbra is az RTL Stúdiókban készülnek majd. Ez azt jelenti tehát, hogy a Híradó is már a Városligetben fog készülni, tehát Szellő István és Erős Antónia odaköltözik a nyáron.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás