promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erre a bejelentésre vártak az RTL nézői: megvan a pontos dátum, még ebben a hónapban visszatér a képernyőre az egyik legnagyobb sikerműsoruk
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megtörtént a bejelentés, az RTL közölte a nézőkkel.

Még ebben a hónapban komoly változások lesznek az RTL-en. A nézőknek egyszerre több vágya is teljesülni fog, ugyanis végre emberi időpontba kerül az egyik olyan műsoruk, ami mindig is érdekelte az embereket, de sokáig késő estére rakták, illetve visszatér az egyik legnagyobb sikerműsoruk is. Az április tehát a meglepetések és a változások hónapja lesz az RTL-en, ráadásul egy azon napon fog minden egyszerre érkezni. Mutatjuk a részleteket.

Április 28-tól minden vasárnap az RTL Híradó után lesz látható a csatorna többszörös díjnyertes közéleti riportmagazinja, a Házon kívül. Szintén új sávba kerül a XXI. század: május 4-től minden szombaton az RTL Híradó előtt várja nézőit a 2002 óta képernyőn lévő műsor. Ezen a napon lesz látható a Horváth Attila Artisjus- és Fonogram-díjas szövegíróról készült portréfilm. aki legnagyobb slágerein keresztül meséli el, hogyan vált tinédzser amatőr zenészből a magyar könnyűzene legendás dalszerzőjévé.

Leghíresebb szerzeményei úgy szólalnak majd meg, ahogy azokat még soha senki nem hallotta. Életművének öt ikonikus dalát Wolf Kati zenekara dolgozta át – olykor saját komfortzónájukból is kibújva, nem félve a merész kísérletezésektől sem.


Ám az igazi örömhír csak most jött az RTL-től: bejelentették, hogy április 28-án, vasárnap visszatér, és új adással folytatódik a Cápák között 7. évadja. Addig még A renitens című bűnügyi vígjáték epizódjait láthatják a nézők, ám a sorozat befejezését követően átalakul a hétvégi műsorrend.

Vasárnaponként a Híradó után láthatják a nézők a Házon kívült, amelyet minden héten 19:25-től a Cápák között 7. évadjának legújabb epizódja követ majd.

Az üzleti showműsor folytatásában Orbók Ilona, Balogh Petya, Balogh Levente, Lakatos István és Moldován András egészen egyedülálló pitchekkel találják szembe magukat. Feltűnik egy vállalkozó, akinek szülei a családi üzlettel korábban már lenyűgözték a Cápákat, ahogy egy 500 millió forintos üzleti ajánlatnak is tanúi lehetnek a nézők a tizedik epizódban. Ebben az adásban Lakatos István versenyezne Cápatársaival, Orbók Ilona pedig Balogh Petyával tenne közös ajánlatot egy vállalkozásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás