promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan műsorváltozás jön az RTL-en: teljesen felborul a csatorna hétvégi menetrendje, erre sokan felkapják majd a fejüket
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hamarosan jelentős műsorváltozások jönnek az RTL-en, melyet nemrégiben maga a csatorna adott hírül. 

Nemrégiben számoltunk be róla, hogy  a TV2 mindent elkövet, hogy valahogy visszaelőzze végre az RTL-t. a nézettségi versenyben, akonkurens csatorna ugyanis ha csak elhanyagolható, egészen minimális előnnyel is, de rendszeresen megnyeri a főműsoridős összecsapásokat. 

Miután pedig az RTL-en a csatorna új krimivígjátéka foglalja el a vasárnap esti főműsoridőt, és Gáspár Kata sorozata meglepően jól szerepel, olyannyira, hogy Ördög Nóra új reality műsora, a Next Top Model Hungary már harmadik hete folyamatosan kikap tőle nemrégiben a TV2 műsorváltozás mellett döntött.

Erről alábbi cikkünkben számoltunk be részletesen:

Most pedig a vezetése ellenére az RTL is a műsorrendje változtatásáról döntött. Mint ugyanis kiderült április 28-tól minden vasárnap az RTL Híradó után lesz látható az RTL többszörös díjnyertes közéleti riportmagazinja, a Házon kívül.

A műsor készítői továbbra is valódi tények után kutatnak, utánajárnak botrányoknak és kérdeznek mindenkitől, akkor is, ha azok nem akarják

– közölte az RTL Magyarország a Media1-hez eljuttatott közleményben.

Ez azonban még nem minden, ugyanis szintén új sávba kerül a XXI. század: május 4-től minden szombaton az RTL Híradó előtt várja nézőit az RTL 2002 óta képernyőn lévő műsora. Ezen a napon lesz látható a Horváth Attila Artisjus- és Fonogram-díjas szövegíróról készült portréfilm. Horváth a legnagyobb slágerein keresztül meséli el, hogyan vált tinédzser amatőr zenészből a magyar könnyűzene legendás dalszerzőjévé. Leghíresebb szerzeményei úgy szólalnak majd meg, ahogy azokat még soha senki nem hallotta. Életművének öt ikonikus dalát Wolf Kati zenekara dolgozta át – olykor saját komfortzónájukból is kibújva, nem félve a merész kísérletezésektől sem.

A csatorna közölte azt is, hogy a Házon kívül és XXI. század továbbra is visszanézhető az RTL+ digitális platformon, a televíziós ismétlést pedig a korábban megszokott hétfő és keddi, késő esti sávban láthatják a nézők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás