promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eltorzult, beteges arcú ötvenessé öregedett Az egy rém rendes család Bud Bundyja, felismerhetetlenségig megtépázta az élet a magyarok egykori kedvencét
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az 50 éves David Faustino már csak árnyéka önmagának.

Egykor magyarok ezreinek kedvence volt az ikonikus amerikai szitcom, ami nálunk Egy rém rendes család néven futott, Al Bundyék mindennapjai pedig valószínűleg mind a mai napig sokakat ültet le a tévéképernyők elé.

A sorozat a Bundy család életét követi nyomon, főszereplője Al Bundy, egy szerencsétlen papucsférj a korábban sikeres középiskolai amerikaifutball-játékos, aki nőicipő-bolti eladóként dolgozik; felesége, Peggy, a vörös hajú, harsány, extravagánsan öltözködő, képzetlen háziasszony; valamint két gyermekük: Kelly, a vonzó, de buta és könnyűvérű lány, és Bud, a stréber, népszerűtlen és a lányok idegeire menő fiú.

Az Egy rém rendes család a 90-es évek egyik legnépszerűbb sorozata volt és hazánkban is elképesztő népszerűségnek örvendett, a sorozat befejezése után azonban nem minden főszereplőnek alakult jól a további sorsa. Így történt ez a Bud Bundy-t alakító David Faustino-val is, aki a hatalmas sikert követően jobbára csak vendégszerepelt (Nash Bridges - Trükkös hekus, X-akták, Törtetők), valamint egy valóságshow-ban és egy McDonald's-reklámban tűnt fel. 

A színész egyébként még 2009-ben elkészítette saját webes szériáját, a Star-Ving-et, melyben a lecsúszott sztárokat és köztük saját magát figurázza ki, úgy hogy például az egyik epizódban Ed O'Neilltől - aki édesapját Al Bundy-t alakította a sorozatban próbál kölcsönkérni. 

Bud Bundy megformálójáról ezek kívül még azt lehet tudni, hogy 2004-ben megházasodott, de később marihuána birtoklása miatt le is tartóztatták. 2007-ben Faustino-t és a feleségét, Andreát éjjel kiszúrták a rendőrök egy kereszteződésben, majd Faustino állítólag megpróbált kimászni az autó ablakán, majd kinyitotta az ajtót. A színész megpróbált eltűnni, amikor a rendőrök eléjük álltak. Ezt követően alkoholt éreztek a  leheletén, és a zsebében egy kis zacskót találtak tele marihuánával, ezért be is vitték a fogdára.

A színész egyébként immár 50 éves, a sorozat óta eltelt évek pedig bizony az ő külsején is meglátszik, sőt ha nem tudnánk, hogy valóban ő az aki Bud Bundy-t alakította a sorozatban, lehet fel sem ismernénk már annyira megváltozott, de beszéljenek magukért inkább friss fotói és videói!

Forrás: Wikipédia / Origo

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás