promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Agyonbotoxolt plasztikbabává öregedett a Szex és New York szőke istennője, brutálisan néz ki napjainkban a 68 éves Kim Catrall
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kim Cattrall nyíltan vállalja, hogy többször is plasztikáztatott.

A Szex és New York sorozat az egész világon valamint természetesen hazánkban is elképesztő népszerűségnek örvendett és örvend a mai napig. Ez pedig nem is csoda, hiszen a főleg nőkhöz, nőknek szóló sorozat igen különlegesnek és újítónak számított a saját korában.

A Carrie Bradshaw és barátnői szerelmi és szexuális életét végig kísérő széria milliókat ültetett a tévéképernyők elé hétről hétre. A főszereplők közül pedig Sarah Jessica Parker mellett bizonyára sokan emlékeznek a szexmániás Samanthát játszó szőke bombázóra Kim Catrall-ra is, akinek pályafutása legnagyobb sikere volt ez a szerep.

Az angol színésznő 1956. augusztus 21-én született Liverpoolban de Kanadában nőtt fel. 1967-ben azonban visszatért Angliába, mert olyan iskolában szeretett volna tanulni, amit ő választ magának. Ekkor kezdett el a színészkedéssel foglalkozni, majd 1974-ben New Yorkba költözött. Itt az American Academy Dramatico Arts-on tanult, majd a vancouveri színházban lépett fel, ahol fel is figyeltek rá. 

Ezután Los Angelesbe költözött. Ekkorra már neve ismerten csengett a filmes szakmában az 1984-es  Rendőrakadémia és az 1987-es Próbababa filmeknek köszönhetően. Majdnem 10 évvel később pedig meg is kapta a Szex és New Yorkban Samantha Jones PR menedzser szerepét, ami meghozta számára az igazi sikert.

Kim Cattrall színészi tehetsége mellett  vadító külsejéről is híres volt és nem kevés férfi álomnője volt fénykorában. A Szex és New Yorknak azonban már jó ideje vége, a színésznő pedig már 68 éves így a kor természetesen rajta is meglátszik, ám ő saját elmondása szerint minden erejével küzd az öregedés ellen.

Nagyon sok alternatíva létezik erre, olyan kezelések, amelyek serkentik a saját testedet az öregedés elleni küzdelemre. Vannak töltőanyagok, botox, olyan sok különböző dolog van, amit megvizsgálhatsz, és kipróbálhatod, hogy neked való-e

- mesélte a színésznő egy néhány évvel ezelőtti interjúban.

Cattrall ugyanakkor megjegyezte, hogy ez az út csak akkor működik, „ha megvan hozzá a kellő pénz, és ami még fontosabb, a megfelelő sebész.

Szóval én bármit megtehetek – mert szerencsére van pénzem erre

- mondta a plasztikai műtétek kapcsán.

A beavatkozások pedig mondanunk sem kell, hogy egyértelműen meglátszanak mostani külsején. Idősödő arca szinte teljesen ráncmentes a botoxnak köszönhetően és láthatóan a mellei is kaptak egy kis implantátumot. Azt azonban, hogy a Szex és New York sztárjának mennyire sikerült megküzdenie az öregedés ellen mindenki döntse el maga friss fotóit látva.

Így néz ki tehát napjainkban Kim Catrall:

 

Forrás: Page Six / Wikipédia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás