promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Julia Roberts csúcsbombázó unokahúga levetkőzött, a 31 éves sztár igazán forró képekkel állt a rajongók elé
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emma Roberts forró képekkel nyitotta meg a nyarat.

Kevesen tudják összeilleszteni a rokoni szálakat, még akkor is, ha rengeteg filmet néznek. Pedig elképesztően izgalmas világba csöppenhetnek be, ha megpróbálják feltérképezni pontosan, hogy éppen milyen kapcsoaltok kötik össze Hollywood legnagyobb sztárjait, vagy éppen a frissen képernyőre kerülő színészeket a régi legendákkal. Azt is kevesen tudják, hogy a Micsoda nő! sztárja, Julia Robert egy igazi színészfamíliából érkezett.

Testvére is színész, aki elképesztően sok filmben tűnt fel az évtizedek alatt.

Eric Roberts egy igazi rosszfiú a filmvásznon általában, mivel ilyen szerepeket szánnak neki a rendezők. Nagyon sok B-kategóriás alkotásban is feltűnt már, de például az akciófilmek egyik csúcskategóriás remekművében, a Feláldozhatókban is szerepelt.

Eric Roberts lánye pedig azaz Emma Roberts, aki Hollywood egyik feltörekvő csillaga. Többek között olyan filmekben szerepelt, mint például az Amerikai Horror Story vagy például a Családi üzelmek, ahol a bámulatos Jennier Aniston társaságában csillogtathatta meg tudását. De itt van például a Netflixes Alkalmi Randevú is, amely a laza limonádéfilmek táborában egy igazi kis kincs.

Emma Roberts-ről amúgy fontos hír jött az elmúlt időszakban, hiszen kiderült, hogy szerepet kap a Sony egyik nagy dobásnak ígérkező filmjében, a Madame Web című alkotásban. Ez örömhír, mivel az elmúlt időszakban kevesebbet szerepelt filmekben, ám az Instagram-oldalán sokszor hírt ad magáról, és mint megmutatta, elképesztő formában van:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás