promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL nem vár tovább, igazi nagyágyú tér vissza április 6-án a képernyőre - érdemes lesz tévét nézni a hétvégén
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos hírek jöttek, sokan oda fognak kapcsolni.

A streaming felpörgésével párhuzamosan természetesen sokan maradtak olyanok, akik továbbra is imádják nézni a tévében a heti sorozatokat és olyan műsorokat, amelyek naponta, hetente vagy éppen havonta kerülnek képernyőre. Egy-egy új műsor megérkezése pedig hatalmas bejelentésként szolgál a tévénézők számára. Most a hétvégén pedig sokan odaülhetnek a képernyő elé, hiszen az RTL-en és az RTL II-n is bizony jönnek az új évadok kedvenceinkből.

Mégis mi következik majd április 6-án?

Jön a Gólkirályság második évada a csatornán.

A heti sorozat keretében ismét bepillantást nyerhetünk majd a csemberi focicsapat mindennapjaiba. És az is ki fog derülni, hogy a nagy csapatnak sikerül-e majd feljutni a felső osztályba. Az első évad komoly sikereket ért el, igazi nagyágyú lett ez a sorozat a csatorna repertoárján. Rengetegen nézték, és még többen rajongtak érte. Március végétől pedig az ismétléseket is láthattuk. Az új évadban rengeteg kérdésre kaphatunk majd válasz ismét.

Mi jön április 7-én?

Nos, az RTL II-n a Showder Klub új évada jelentkezik majd, este 21 órától láthatják majd a nézők a legújabb etapot a népszerű műsorból. Április 7-től pedig az elkövetkező időszakban majd minden vasárnap 21 órától láthatjuk ezt a műsort az RTL II-n.

A közleményből pedig az is kiderül, hogy már 40 komikus van a Showder Klub társulatában. Visszatérnek többek között kedvenceink is, így Kiss Ádám, Ráskó Eszter, Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Musimbe Dennis, Hajdú Balázs, Rekop Gyuri, Orosz Gyuri és Magyed is.

Ízelítő:

(Forrás: RTL.hu, Media1)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás