promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden konkurenst legéppuskázott az RTL új sorozata, nagyot ment a Gólkirályság
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Hotel Margaret tavalyi bukása után jól jött a csatornának a siker.

Szörnyülködtünk tavaly év elején eleget az RTL saját gyártású sorozatán, amely a Hotel Margaret címet viselte, hiszen a krimi-vígjáték elég csapnivaló sztorival próbálta megfogni a közönséget, ami persze nem is sikerült, és így komoly bukás lett belőle.

A csatorna azonban – úgy tűnik – tanult az előző széria kudarcából, hiszen a Gólkirályság című új vígjátéksorozata már sokkal szebben muzsikál. Pedig nemrég még mi is arról írtunk a 2023-as év műsorterveinek elemzésekor, hogy bizony jó lesz, ha az RTL már most felkészül a vereségre, ugyanis a TV2 jóval erősebb műsorfolyammal indul idén.

A mi kis falunk hosszabb szünetre vonult az RTL-en, hogy szombaton 20 órától a Gólkirályság című produkciónak adja át ideiglenesen a helyét. A készítők viszont ugyanazok, ezért mindenképpen megérdemelték a megelőlegezett bizalmat, amit sikerült is meghálálniuk.

„A Gólkirályság premierje hatalmasat tarolt és 18–49-ben a második legnézettebb műsor lett a héten. Az RTL új sorozatát több mint háromszor annyian választották, mint a TV2 filmjét, és az epizód alatt egyre többen kapcsoltak a szériára. Az Apatigris 2020-as tavaszi indulása óta nem láttunk ilyen sikeres sorozatkezdést Magyarországon. Vele szemben a Jurassic Park gyenge adatokat szállított a TV2-n”

– olvasható a diadaljelentés a SorozatWiki oldalon. Az idei 1. héten (január 2–8.) a Gólkirályság 710 ezer nézőt szerzett a teljes lakosság körében, míg az említett 18–49 éves korosztályban 275 ezret.

„Nem olyan rossz ez... Kezdek vele megbarátkozni. Néhányszor felnevettem, ami alapnak nem is rossz. Lovas Rozi figurája például kifejezetten jól meg van írva. Reménykedjünk...”

– olvasható egy objektív, jellemző nézői vélemény a Port.hu oldalon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás