promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Világszenzáció, ő lesz Szoboszlai Dominik edzője a Liverpoolnál Jürgen Klopp után? Elképesztő, hogy miről beszélnek már
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt hónapokban nagyon sok név feljött, egészen meglepő eredmény is kisülhet a szezon végére. Izgalmas napokat él Liverpool.

Fokozódik a hangulat Liverpoolban, és fokozódik a hangulat az angol első osztályú bajnokságban is, hiszen évek óta nem volt ilyen szoros a végkifejlet. Már csak 8 meccs van hátra a szezonból, a csapatok pedig fej-fej mellett haladnak. Jelenleg az első helyen állnak Szoboszlai Dominikék, mindössze kettő ponttal előzik meg az Arsenalt, és hárommal a Manchester Cityt, tehát mindkét rivális hihetetlen közel van.

Az elmúlt hetekben nagyon sok cikk született arról, hogy ki lehet a Liverpool FC edzője Jürgen Klopp utolsó tánca után, avagy az (egyelőre) utolsó liverpooli szezonja után. A klubnak ő adta vissza a nagyságát, vele lettek bajnokok 30 év alatt először a Vörösök, miközben Bajnokok Ligáját is nyertek, és többször voltak a Bajnokok Ligája döntőjében is.

De vajon ki lesz Jürgen Klopp távozása után a csapat vezetője?

Elképesztő nevek a listán.

Korábban nagyon sokan a Liverpool legendáját, Xabi Alonsot várták a menedzseri pozícióba, de ő egyelőre marad Németországban, Leverkusenben szeretne még csodákat véghez vinni. Így pedig a legesélyesebb a posztra, a portugál Sporting jelenlegi menedzsere, Rúben Amorim, akinek szintén van még feladata ebben az évben Portugáliában, hiszen csapata az egyik favorit a bajnoki címért folytatott küzdelemben.

Az NB1.hu most a Footmercato oldalt idézi, a lap pedig úgy tudja, hogy már megkezdődtek a tárgyalások a 39 éves edző Liverpool-ba csábításáról. A kivásárlási ára pedig 20 millió euró.

Ám van még egy név, amely rendszeresen előkerül. Zinédine Zidane ugyanis azt nyilatkozta korábban, hogy nemsokára visszatér egy kispadra, így szóba hozták a Liverpool-lal is, illetve arról is lehetett hallani, hogy esetleg a Bayern München kispadján láthatjuk majd őt. A világbajnok francia neve többször is szóba került a Liverpool kapcsán, és valószínűleg csak utána fog leállni a találgatás, ha a Vörösök megerősítik, hogy ki lesz az új edző.

Természetesen hatalmas világszenzáció lenne, bármelyik nagy csapat kispadjára is ülne le Zidane.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás