promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keményen odaszólt Szoboszlai Dominiknak az élő legenda, brutális válasz érkezett
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem kellett sokat várni, elsöprő választ adott a magyar játékos.

A Liverpool FC óriási versenyben van a bajnoki címért a Premier League-ben, a csapatnak pedig minden esélye meg is van arra, hogy megnyerje a bajnokságot. Szoboszlai Dominikkal a soraiban a Vörösök nagyszerű formájának a kulcsa ebben a szezonban a középpálya megerősítése volt. Működik is a gépezet, Jürgen Klopp nagyszerűen irányítja fiait az újabb nagy siker felé.

De vajon az (egyelőre) utolsó liverpooli szezonjában összejön-e a bajnoki cím, a második bajnoki cím az elmúlt 31 évben?

Kilenc forduló múlva bizony mindent meglátunk majd, lehet, hogy brutális ünneplés lesz az Anfield Road-on, de az is megeshet, hogy hatalmas drámák lesznek. És még az is megeshet, hogy a végső döntés az utolsó fordulóra marad. Egy szuperszámítógép most millió adat alapján megjósolta, hogy mi lesz a szezon végeredménye a csapatok és ellenfeleik jelenlegi formáját figyelembe véve, illetve a korábbi egymás elleni meccsek eredményeit monitorozva. 

48,1 százalék esélyt lát a Liverpool végső győzelmére.

A számítógép szerint az Arsenalt egy, míg a másik riválist, a Cityt két ponttal utasítaná maga mögé a Liverpool.

A Brighton elleni meccs szünetében az angol válogatott és a Liverpool FC legendája, Jamie Carragher szakértett, és megjegyezte, hogy Szoboszlai Dominik többet is tudna tenni a meccsen a csapata sikeréért, többre lenne szükség Szoboszlaitól a pályán. Carragher nem volt lenyűgözve a magyar játékos teljesíményétől a pályán - mint ahogy erről a Mirror is ír. Carragher azt is megjegyezte, hogy a szezon azon részében vagyunk, amikor a pályán mutatott nagyon jó teljesítmények igazán számítanak.

Carragher tehát azt várta Szoboszlaitól, mint amit a második félidőben mutatott a pályán.

Jamie Carragher amúgy korábban az egyik legnagyobb tehetségnek nevezte Szoboszlait, egyenesen azt mondta, hogy ilyen tehetsége Gerrard óta nem volt a csapatnak.

Aztán jött a második félidő, és Szoboszlai csodapassza után nem sokkal megszületett a Liverpool győztes gólja is. Ezerszer játszották vissza a magyar játékos félelmetesen jó passzát a tévében, és Klopp is megemlékezett róla, mivel kulcsszerepe volt a passznak a gólban.

Íme a gólok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás