promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A német labdarúgó meghökkentő magyar szót ordibált Szoboszlai Dominiknak
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar játékostól élő adásban kérdezték meg, hogy érzik magukat Jürgen klopp távozása után, de a góljára is érkeztek vicces reagálások.​

Váratlanul érte a fociszerető világot a hír, miszerint a Liverpool menedzsere a szezon végeztével távozik majd a klubtól, ahol annyi sikert ért el, és ahol a rajongásig szeretik őt a szurkolók és a vezetőség is. Elég csak annyit mondani, hogy vele sikerült csak bajnokságot nyernie a Vörösöknek az elmúlt harminc évben. Klopp úgy beszélt a távozásáról, hogy elfogytak az energiái, és nem akarja ezt félgőzzel csinálni, így visszavonul egy időre, hogy energiát gyűjtsön majd a jövőre nézve.

A távozás után persze azonnal beindultak a pletykák, hogy akkor most Kloppal együtt távoznak a csapat kulcsjátékosai is? Természetesen ezekről szó sincs, és nagyon úgy tűnik, hogy a bajnokságot egyelőre minimálisan vezető Liverpool-nak Jürgen Klopp távozásának bejelentése extra erőt adott, legutóbb a Chelsea FC csapata ellen brillíroztak a Vörösök, és végül a az eredmény egy megsemmisítő 4:1 lett.

Ilyen sima meccsre pedig nagyon kevesen számítottak.

Szoboszlai Dominiknak pedig feltette a mérkőzés után a riporter a kérdést, hogy érzik most magukat, miután megtörtént a menedzser bejelentése a távozásról. A magyar játékos pedig elképesztő energiáktól duzzadó választ adott, mint mondta, a csapat mindent meg akar nyerni, amit csak lehet. És ez most látszódott a pályán is, hiszen a liverpooli játékosok oroszlánként küzdöttek. Tehát éppen msot ez ad nekik extra éhségéet a trófeákra, hogy szépen tudják búcsúztatni a mestert.

A meccsen Szoboszlai szerezte a Liverpool harmadik gólját, fejjel bólintotta be a labdát a Chelsea kapujába, és megint előkerült egy régi lipcsei csapattársa, Benny Henrichs, aki közölt egy kis videót is, amelyben reagál Szoboszlai góljára, a nevét ordibálja, és egy magyar szót is mellé, a kutyát. Úgy hivatkozik rá viccesen a videóban.

Erre már korábban is volt példa, akkor a Mandiner szúrta ki, hogy Henrichs azt kommentálta Szoboszlai képe alá, hogy kutya. A kis becenév történetét akkor sem sikerült megfejteni.

(via Fociklub)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás