promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Novák Katalint hiába figyelmeztették, Krausz Gábornak nem lehetett ellenállni, a buja estének beláthatatlan következményei lettek
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor és Novák Katalin újabb csúcsokat döntögetett ezen a héten, amibe csak gladiátorok és egyiptomi fáraók tudtak beleszólni. Tóth Gabi viszont egészen hihetetlen módon, de lecsúszott a toplistáról.

Novák Katalin pár héttel ezelőtt jelentette be a lemondását, ahogy a videófelvételen elhangzott: hibázott. Van aki úgy gondolja, hogy ez a hiba elkerülhető lett volna, míg sokakat ma is rendkívül foglalkoztat, hogy mégis hogyan csúszhatott ilyen súlyos hiba a kegyelmi döntések közé. Bárhogy legyen is, Novák Katalint korábban egy magyar énekesnő már figyelmeztette, és mivel rengeteg olvasót érdekelt, hogy ki lehetett az a titokzatos személy, talán nem is meglepő, hogy ezen a héten ez lett toronymagasan a legolvasottabb cikkünk:

Novák Katalintól némileg lemaradva egy magyar település neve tartotta leginkább lázban a magyarokat. A történelem folyamán rengeteg névváltoztatásra volt már példa, de ez az eset egészen különlegesnek számít. Annyit előzetesen is elárulhatunk, hogy a nevezett település ma már az országhatárokon kívül helyezkedik el:

A párcsere sokakat foglalkoztat, de olvasói levelünk alapján nem annyira szerencsés belevágni, hiszen rengeteg dolog felszínre törhet. Persze felfoghatjuk úgy is, mint a kapcsolat igazi próbáját, és gyébként mindez csak nézőpont kérdése, mert van aki jól járt az édeshármasban töltött vad éjszakával:

Tóth Gabi sem tudott neki ellenállni, és a terhes múltja, eltérő értékrendje dacára is beleszeretett Krausz Gáborba. Azóta mindenki tudja mi történt, és ha már a tánctudása nem is, de a séf sármja Mikes Annát is levette a lábáról. Nem ő az egyetlen azonban, aki szerelmet vallott mostanában a sztárséfnek, ez egy pikáns olvasói levelünkből derült ki:

Valószínűleg az egyik legmegosztóbb téma bármely társasági beszélgetés közepette, ha éppen már olyan felfokozott a hangulat, hogy a laza tudományosság is belekerül, hogy vajon kik építhettékaz egyiptomi és maja piramisokat. A téma nagyon megosztó, de ma is foglalkoztatja az embereket, ugyanakkor vannak a tömör tények, és vannak a fantáziadús elképzelések:

A Gladiátor című film, aminek nemsokára érkezik a következő része, Ridley Scott egyik leghíresebb történelmi témájú filmje, és talán azt sem kockázatos kimondani, hogy ez a film az egyik leghíresebb alkotás ma az ókori témájú filmek sorából. Azonban mindig találni benne valami érdekességet, amin sokan fennakadnak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás