promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy baráti iszogatáson a feleségem bedobta a párcserét: beláthatatlan következményei lettek a buja estének
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legjobb barátom és a felesége azonnal belementek, de a helyzet igazi nyertese én lettem.

Nándi és felesége egyik este áthívták a barátaikat egy kellemes iszogatásra. Ahogy fogyott az alkohol és telt az idő, őrült ötlet került terítékre. Most az ő történetüket olvashatjátok:

Sziasztok! Nem is tudom hol kezdjem ezt az egész őrületet, ami alig pár hónapja zajlik és teljesen megváltoztatta az életemet. Nem vagyok túlságosan népszerű, vagy társasági ember. Mindig volt barátnőm (most már ugye feleségem), de sosem voltam a nők kedvence, nem válogathattam kedvemre, így mindig olyanokkal jöttem össze, akik kezdeményeztek, mert féltem a kudarctól. Így volt ez a feleségemmel is, aki remekül irányította a kapcsolatunk menetét. Szeretem őt, kedves nő, elégedett vagyok az életemmel, a házaséletünk sem rossz, amolyan átlagos fickó vagyok, átlagos feleséggel. A legjobb barátom viszont mindenben az ellentétem: nagydumás, nagyvilági, mindig csajozott, de kiválóan kiegészítettük egymást. Ami nekem ment, neki nem és fordítva. Nem mellesleg pedig, igazán jó ember. Na az ő felesége... fuhhh... na ő aztán bomba. Egy ideig modellkedett is, mindig zavarban voltam a társaságában.

Egyik este aztán az új albérletünk felavatására szerveztünk egy kis baráti iszogatást, ahová áthívtuk a barátomat és a feleségét. A feleségem főzött, vettem rágcsát és elég sok alkohol is volt a lakásban. Megérkeztek, ettünk, beszélgettünk és ittunk. Nem is keveset. Szerencsés vagyok, mert olyan társaság vagyunk, ahol mind a négyen remekül kijövünk egymással. A feleségem és a barátom felesége, a feleségem és a barátom és én is el tudnám képzelni legjobb barátnőmnek a haverom feleségét. Az este egy pontján aztán pikánsabb témák kerültek szóba és a feleségem mindhármunkat meglepett: bedobta, hogy mi lenne ha kipróbálnánk a párcserét? Hatalmas hahotázás kerekedett a kérdésből, de aztán egymásra néztünk... zavartan tekintgettünk körbe, de végül a haverom felesége törte meg a csendet:

Csináljuk. - alig hittem a fülemnek. Kavarogtak bennem az érzések. Nem hittem el, hogy ez a bomba csaj velem akarna lenni éjszaka, de közben lelkiismeretfurdalásom volt a barátom meg a feleségem miatt is. De végül mindenki elvonult. Azt, hogy mi történt nem részletezem, de életem egyik legjobb éjszakája volt. Reggel felkeltünk, megkávéztunk együtt, ők pedig hazamentek. Így, hogy a feleségem kijózanodott meglepődött magán, de végül aznap még mi is összebújtunk, kétszer is.

Nyilván felmerült bennetek, hogy akkor mi a gond? Mindenki éli tovább az életét, boldog férj és feleség, volt egy vad éjszakánk, végülis még fiatalok vagyunk. Igen ám, csakhogy a tüzes kaland azóta megismétlődött, nem kevésszer. Azzal a különbséggel, hogy erről a barátom és a feleségem már nem tud. Hetente többször is újraéljük azt az éjszakát a barátom feleségével és minden alkalommal egyre jobb. Félek, hogy a testiség érzelmekre vált valamelyikünknél, mert a válásra egyikünk sincs felkészülve. Nem tudok leállni, életemben először az élet császárának érzem magam. Fogalmam sincs mit tegyek, egymás függői lettünk és ezzel eláruljuk azokat, akiket szeretünk. De ma is találkozunk... és nagyon várom már.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás