promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Fricskás szépfiú bekeményített, Krausz Gábor kiteregette a szennyest, folytatódott a véget nem érő Tóth Gabi Show - Íme a hét legolvasottabb cikkei
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az új év első hetében nagyüzembe kapcsolt a Tóth Gabi Show, de Kiszel Tünde naptárát még Krauszék sem tudták lepipálni.

Kiszel Tünde már az év elején berobbantotta az újévet, mikor közzétette a 2024-es naptárjának januári fotóját, amin a Jégvarázs rajzfilmfigurájaként, Elzaként pózol. A fotót a Napi Lego oldala sem hagyhatta szó nélkül, el is készítették a "Hungarian Elza" névre hallgató készletet. Tündének saját bevallása szerint még ma is robog a naptár-biznisze.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence bármit csinálnak, azonnal a figyelem középpontjába kerülnek. Az érdeklődés origója természetesen az énekesnő, de Papp Máté Bencének fel kell készülnie, hogy az ő dolgai is egyre több embert fognak érdekelni. Ezúttal egy a Fricska frontemberének családját kapták lencsevégre egy meghitt, családias csoportképen.

A Lidl rendkívüli dolgot vezettett be az üzleteibe, és ez bizony rögtön lázba hozta az olvasókat. Mi lehet az? A rendkívüli változás már január 1-jén életbe lépet;de ezen a napon még nem nyitottak ki a boltok,tehát valójában január másodikától lépett csak életbe. Az üzletlánc vadonatúj rendszerének azóta bizonyára sokan örülnek, és biztos bőven lesznek még, akik a jövőben élnek ezzel a lehetőséggel.

Valószínűleg nagy bajban lennénk mi is, ha egy olyan emberrel találkoznánk, akinek a kultúrájáról nagyon kevés dolgot tudunk, és úgy kellene vele beszédbe elegyedni, hogy azért megtaláljuk a közös nyelvet úgy is, hogy az adott illető nem ismeri a mi nyelvünket sem, és mi sem ismerjük az övét. Nincsenek ezzel másként az amerikaiak sem, ha Magyarország kerül szóba, bár hírünk egyre nagyobb a világban.

Ahhoz képest, hogy mindenki azt várta, hogy Vajda Johnny fogja megnyerni a döntőt, meglepő módon Szabó Simon vihette haza. A héten még tovább fokozta a tüzet a fiatal testépítő kijelentése is, aki Lakatos Levente podcast műsorában nem rejtette véka alá a véleményét, hogy kiakadt Szabó Simon győzelme miatt. Ennek kapcsán komolyan felvetődött a csalás gyanúja.

Bár Papp Máté Bence nem posztol sokat a közösségi média oldalára, amióta Tóth Gabival alkotnak egy párt, most is egy új fotóval örvendeztette meg rajongóit. A vitathatatlanul jóképű férfi fotójánál azonban csak a kép leírás a figyelemfelkeltőbb, amit nyugodtan vehetünk hadüzenetnek is. A cikkből kiderül, mit üzent a Fricska frontembere.

Lilla szívszorító levele rögtön a legolvasottabb cikkeink között találta magát, változtatás nélkül közöltük a 45 éves nő történetét, aki rögtön egy válással kezdte az újévet. Mint kiderül, Lilla már régóta nem találta a közös hangot a férjével, a karácsonyuk rémesen telt, a megszokott, rutinszerű, kiüresedett reflexekkel. A kenyértörésre végül egy bevásárlást követően került sor, mikor Lilla nem hitt a szemének...

Mikor ez a hír kijött, még úgy tudtuk nincsenek együtt Mikes Annával, azonban bő egy hét alatt is óriásit tud fordulni a világ. Biztosak lehetünk benne, hogy a jövő heti top cikkek is tele lesznek Tóth Gabival és Krausz Gáborral, akik nemsokkal szilveszter előtt véglegesítették a válásukat a bíróságon. A nagy eseménnyel kapcsolatban Krausz Gábor igencsak meglepő dolgot nyilatkozott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás