promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az EU betiltja a gázkazánokat, korlátozásokat vezetnek be a karácsonyi időszakban, Várkonyi Andrea pedig leiskolázta A város királynőit - Íme a hét legolvasottabb cikkei
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezen a héten háttérbe húzódtak a celebek, sokkal fontosabb dolgok érdekelték az olvasókat, bár Várkonyi Andrea azért mindenkit maga alá gyűrt, és a királyi család is felküzdötte magát a toplistára.

Várkonyi Andrea és A város királynői mindenkit maga mögött utasított a héten, na nem mintha a híres televíziós feltűnt volna a műsorban, ami egyébként nem szerepel olyan szépen a nézettségi adatok alapján, és sok kritikát is kap. Sokan fantáziálnak róla, hogy Várkonyi Andreának is helye lenne a műsorban, hiszen férje révén meglehetősen nagy vagyonhoz jutott hozzá. Elég valószínű, hogy a trash reality rögtön a legnépszerűbb műsorok közé tornázná magát ezzel a húzással.

Ma még rengetegen fűtenek gázkazánnal, így nem csoda, hogy rengeteg olvasót érdekelt a hír, miszerint az Európai Unió olyan megállapodásra jutott, ami a közeljövőben módosítja az ezzel kapcsolatos irányelveket. A megállapodás célja egy fenntarthatóbb és takarékosabb rendszer, ami a klímaváltozásra adott fontos reakció. A kivezetés fokozatos lesz, hogy pontosan meddig kell megtenni a szükséges lépéseket, az cikkünkből kiderül.

Az egyik legnépszerűbb webshop karácsonykor is folytatja a házhozszállítást, de a héten érkezett a hír, hogy az ünnepi időszakra bizonyos korlátozásokat kellett bevezessenek, néhány szolgáltatás nem lesz elérhető karácsony környékén, ezért érdemes időben leadni a rendeléseket a kifli oldalán. Érdemes felkészülni, hiszen több nagy kereskedelmi lánc is zárva lesz az ünnepek alatt.

Ha egy műsorvezetőt váratlanul kirúgnak, az mindig nagyon sok olvasót érdekel, hiszen egy-egy műsorvezetővel olyan gyakran találkozunk a képernyő előtt, hogy néha már-már családtagnak érezzük őket, és a hiányuk is feltűnő. A kirúgás ugyan korábban történt, de a népszerű ATV-s műsorvezető csak most az adventi időszakban beszélt az eset körülményeiről.

Kleopátra élete nagyon fordulatos és kalandos volt, az embereket a mai napig izgatja minden apróság, ami napvilágot lát az életéből, és akár hisszük akár nem, még ma is akadnak új fejlemények. Azt ugyan még senkinek sem sikerült bizonyítania, hogy a Netflix sorozatának igaza volt, és Kleopátra valóban fekete, azonban van más fejlemény.

Nemrég egészen elképesztő pletyka látott napvilágot arról, hogy az Egyesül Királyság jelenlegi királyának és feleségének, Kamillának van egy eltitkolt gyermeke . Sőt, mellé egy olyan hír is felütötte a fejét, hogy Diana hercegnőnek is lehet egy törvénytelen gyermeke Károllytól. Ezek a hírek legtöbbször kacsának bizonyulnak, ugyanakkor sosem lehet tudni, hisz ki vallaná ezt be?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás