promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elmestrapáló kvíz: ha sikerül a 10/5, már átlag felett teljesítesz
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 morfondírozós kérdés, aminek sokan a felére sem tudnak válaszolni.

Izgalmas földrajzi kvízt hoztunk nektek, amiben arra vagyunk kíváncsiak, hogy vajon el tudtok-e kicsit vonatkoztatni a térképtől, avagy tudtok-e igazán jól absztrahálni, amikor különböző dolgokat kell egy platformra hozni., most például arra megyünk rá, hogy tudjátok-e, hogy az egyes vármegyék határszélen vannak-em és ha igen, akkor melyik országokba tudunk ezekből átjutni. Lehet, hogy a kérdések kilencven százaléka teljesen evidens lesz, de biztos,

hogy lesz olyan, ami nagyon nehezen fog menni.

Tegyetek egy próbát, nézzétek meg, hogy mennyire tud sikerülni majd, segítséget nem kaptok térképes formában sem, csupán magatokra támaszkodhattok majd, idő viszont bőven lesz rá, hogy minden kérdést háromszor is megrágjatok, ha kell.

Reméljük, hogy minél több ponttal távoztok ebből a tudástesztből, persze azért simán megeshet, hogy melepetés ér titeket, és még az sem fog menni, amit száz százalékra vettetek. De hogyha csak a kérdések felét jól meg tudjátok válaszolni, akkor elmondhatjátok magatokról, hogy átlag feletti teljesítmény nyújtottatok, mert a legtöbben teljesen elbuknak ezeken a kérdéseken.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás