promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jean Claude van Damme pörgő rugással terítette le a Mikes Annától eltávolodott Krausz Gábort, Magyarországon új tévécsatorna indul
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az akciósztár fékezhetetlen volt a héten, Mikes Anna és Krausz Gábor szerelmét is maga mögé utasította, a kokárda botrány és az új tévécsatorna indulása se tudta megelőzni a legolvasottabb cikkek versenyében.

Jean-Claude Van Damme a 80-as és 90-es évek egyik legnagyobbakciósztárjaként vonult be az akciófilmes panteonba, az egykori akciósztár ma már 63 éves és bár láthatóan minden erejével azon dolgozik, hogy még ma is jó formában legyen, ehhez bizonyára egy kis szépészeti beavatkozáson is átesett az elmúlt években. Ezen a héten toronymagasan az erről szóló cikkünk érdekelte a legtöbb olvasót:

Mikes Anna és a Krausz jócskán lemaradva értek be a második helyen. Amióta a TV képernyőn szinte a szemünk előtt született meg  az "új sztárpár". Mindenki azt találgatja, hogy mennyire lesz hosszú életű ez a kapcsolat. Vannak jelek, amik jó irányba mutatnak, de az igazság mégis az, hogy Anna és Krausz Gábor ma már nem állnak olyan közel egymáshoz, mint a kapcsolatuk elején. Azért mi szurkolunk nekik!

Mindig örömteli hír, mikor egy televíziós társaság bejelenti, hogy hamarosan bővül a kínálat, és valami új jelenik meg a tévécsatornák piacán, hiszen a régi és megszokott dolgokhoz kell is mindig jól jön egy kis fűszer. Az új bejelentésnek rengeteg néző örülhetett:

Nem újdonság, hogy a kisebb kiszerelés egységáron drágább, a Sport szelet esetében azonban ez a különbség 68%. Hogyan kerülhet ugyanannyiba a pici 25 grammos sportszelet és az XL méretű 42 grammos? Cikkünkből kiderül:

Azt hinnénk, hogy egy olyan nemzeti ünnepen, mint amilyen a március 15. nem tud egymással összeveszni a magyar. Ennél nagyobbat nem is tévedhetnénk. Generációs felfogások és konfliktusok feszültek egymásnak, aminek a középpontjába ezúttal az ünnepi kokárda került - ugyanis most megdöbbentő felfedezésről hullott le a lepel.

A magyar történelembenI. Ferenc József császár és magyar király felesége, Erzsébet királyné  az egyik legrajongottabb személyiség, annak ellenére, hogy a Habsburg-ház megítélése napjainkban igencsak negatív, például sehol sincs elnevezve utcanév az ország leghosszabb ideig regnáló uralkodójáról. A "magyarok királynéjának népszerűsége azonban töretlen, így talán nincs is mit csodálkozni azon, hogy rengeteg olvasót érdekelt egy róla szóló cikkünk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás