promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új tévécsatorna jött Magyarországra, ilyet még nem látott az ország, egyedülálló tartalom látható
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nemrégiben jött a bejelentés.

Mindig örömteli hír, amikor bővül a kínálat, amikor valami új jelenik meg a tévécsatornák piacán, hiszen a régi és megszokott dolgokhoz kell egy kis fűszer. Az elmúlt időszakban is nagyon sok bejelentés érkezett a magyar tévécsatornák piacán, így arról is olvashatunk rendszeresen híreket, hogy milyen átigazolások történtek az elmúlt időszakban az egyik vagy másik csatornánál. Az utóbbi hónapok nagy híre volt Pápai Joci és Majka átigazolása az RTL-hez, valamint Szabó Zsófi visszatérése.

Folyamatosan hallunk arról is, hogy milyen új műsorok érkeznek a magyar tévékbe, sőt, nem is olyan régen sor került arra is, hogy egy magyar tévécsatornát átneveztek.

A Media1 is beszámolt róla, hogy a nőnap előtt nem is olyan sokkal jelentették be, hogy a W-Sport nevű csatorna érkezik Magyarországra, amely igazán egyedülálló tartalommal lép a nézők elé. Egy női fókuszú sportcsatornáról van szó. A csatorna többplatformos, és az első, amelyet kizárólag a női sportoknak szenteltek. Sport összefoglalók, mérkőzések, magazinok és dokumentumfilmek is láthatók a kínálatán.

Labdarúgás, röplabda, motorsport, kosárlabda, triatlon és atlétikai versenyek közvetítését is láthatjuk a csatornán.

Azt is olvashatjuk, hogy mára a sportrajongók 84 százalékát érdeklik a női sportok is, ám a tévében átlagosan a sportközvetítések csak 5 százaléka a női sportoké úgy, hogy a sportolók majdnem felét a világon nők teszik ki. Magyarországon is a láthatóságon szeretne segíteni az új csatorna, a W-Sport.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás