promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli jelenet a magyar tévében, nevet váltott a csatorna élő adásban, és már folytatódott is az adás
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem volt váratlan, és nem volt hirtelen, de mégis olyan esemény, ami nem történik meg minden nap. Főleg nem élő adásban.

A tévében mindig furcsa, amikor egy csatorna például arculatát vált, és így egyik pillanatról a másikra megváltozik a dizájn, esetleg ha a híradó előtt vagy netán valamelyik nagy beszélgetős műsor előtt történik a váltás, akkor még látványosabb lehet, hiszen akkor a stúdió berendezései is megváltoznak.

A csatornák sokszor ezeket a nagy változásokat, váltásokat már jó előre beharangozzák, és ünnepélyes körülmények között lépnek az új arculattal a tévénézők elé.

Az elmúlt két évtizedben nem egy ilyen váltásnak lehettünk szem- és fültanúi. Sokan emlékezhetnek olyan jelenetekre is, amikor a képernyő közepén megjelenik a visszaszámláló, majd pillanatokon belül láthatjuk is, ahogy az új arculattal elénk lép a csatorna. Ilyen volt például 2002-ben a TV2 nagy arculatváltása, amely ugyan még nem abban az időszakban volt, amikor az okostelefonoknak és a YouTube-nak hála már minden megismételhetővé vált a különböző videómegosztó platformokon, ám mégis maradt egy néhány másodperces kis összefoglaló belőle, amely később felkerült a YouTube-ra is.

Most a FEM3 korábbi programhelyén indult el a TV2 Klub, a TV2 Média Csoport női csatornája. A váltásra március 8-án hajnalban került sor, így talán kevesen láthatták azt a pillanatot, amikor megváltozott a csatorna neve. A váltás egyik pillanatról a másikra történt ugyan, de nem váratlanul, hiszen a TV2 Média Csoport már korábban is beszámolt arról, hogy erre sor fog kerülni.

A nyitóhétvégén többek között Nia Vardalos filmjeit vetítették a csatornán. A váltás időpontja pedig egyáltalán nem véletlen, hiszen március 8. a nemzetközi nőnap, a TV2 Klub pedig a Csoport női csatornája.

Felkerült egy videó is a YouTube-ra az eseményről:

(via Media1)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás