promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nórát ócsárolták a tüntetés miatt, öklendezve fanyalognak a külföldiek, Brad Pittet a magyar végzet asszonyával kapták lencsevégre - Ezek a hét legolvasottabb hírei
Borítókép:  TV2
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tüntetés hullámai nem múltak el nyom nélkül, de egy elhagyatott rejtélyes ház mindenkit maga mögé utasított, Brad Pitt ide, Sebestén Balázs oda.

Ezen a héten egyszerűen nem talált legyőzőre, elképesztően sok olvasót érdekelt egy rejtélyes ház. Egy lelkes urbexes Tiktok-ra töltött fel egy megdöbbentő videót, amin egy elhagyatott, titokzatos faházat láthatunk, amit 25 év után kinyitottak. Még egy tapasztalt túrázó is elnémult néhány másodpercre, mikor belépett az épületbe.

Korábban mi is írtunk róla, hogy az interneten valóságos boszorkányüldözés zajlik néhány celeb ellen, azonban a kritikus hangok nem hallgattak el. Ördög Nórát keményen megszólták, amiért egy Facebook posztban leírta, miért aggályos számára a tűntetésen való szereplés, bár az üggyel azonosulni tud - a hullámok azonban nem csitultak, sőt:

Vadon Jani távozott Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellől az ország egyik legnépszerűbb reggeli rádiós műsorából, így a Balázsék új műsorvezetővel a fedélzeten, Raskó Eszterrel vágott neki megszerezni a nézők kegyeit, és alaposan kibeszélni a bulvár és közélet legfontosabb ügyeit. Azonban elég megosztók a vélemények az új csapat dinamikájával kapcsolatban.

Az internet hemzseg a videóktól, amikben külföldiek kalandoznak a magyar gasztronómia és kultúra útvesztőjében. A legtöbbjük el van ragadtatva a magyar kultúra varázsától, és dicshimnuszokat zengenek a paprikás csirke, a gulyásleves, a téliszalámi, vagy a magyar borok oltárán. Azonban akad egy hungarikum, ami nemhogy nem nyeri el a tetszésüket, de kifejezetten visszatetszést kelt bennük, sőt: öklendezve fanyalognak tőle.

Mészáros Lőrincről szóló cikkünk csupán szombaton került ki, ám ilyen rövid idő is elegendő volt rá, hogy a legolvasottabb cikkek közé verekedje magát, rengeteg olvasót érdekelt, hogy miért röhögnek rajta olyan sokan. A megfejtés meglepő, mert nem valamilyen előnytelen fotóról vagy kellemetlen esetről van szó, hanem valami teljesen másról:

Brad Pitt a Babylonban egy magyar feleséget kapott maga mellé, de ez a szinkronos verzióból nem derül ki. A végzet asszonya a filmben magyarul káromkodik, és magyarul szórja az átkokat a sármos színészre, ami a film egyik legjobb jelenete. Ebből az is kiderül, hogy igazából Brad Pitt karaktere a csodálatosan csengő magyar énekének köszönhetően szeretett bele filmbéli kedvesébe Olga Puttiba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás