promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Osváth Zsolt dühében mindent kitálalt a Mónika show felvételről, megrendezett kamu jelenet lenne az egész beszélgetés az akkor még csak 14 éves kisfiúval?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Osváth Zsolt mindent bevallott, kiderült az igazság a Mónika Showbéli szerepléséről, ami az utóbbi napokban kezdett el terjedni az interneten.

Osváth Zsolt körül alaposan felforrósodott a talaj, mióta néhány magyar influenszerrel úgy döntött, hogy Novák Katalain kegyelmi-botránya kapcsán tüntetést szervez, ami néhány héttel korábban rendkívül sikeresen zárult. Akkor sok tízezer ember látogatott ki a rendezvényre, hogy meghallgassák  mit mond Pottyondi Edina vagy éppen Azahriah, ezzel is kifejezve az elégedetlenségüket, ám ez akkora hullámokat vetett Zsolti körül, amik azóta sem csitulnak.

Az eseménynek volt egy kevésbé szerencsés vetülete is, ami nagyon megosztotta az embereket, az influenszer ugyanis több olyan hírességet is megszólított, akik távol tartották magukat a rendezvénytől, például Tóth Gabiba és Ördög Nórába is keményen beleszállt, ahogy arról korábban mi is írtunk. Hogy kinek lehetett igaza, azt mindenkinek jogában áll egyénileg eldönteni.

Tóth Gabi mindenesetre úgy nyilatkozott, hogy nem tud a rendezvény mellé állni, mivel őt korábban sok támadás érte ebből a körből (gondolva itt például Osváth Zsoltra, Pottyondi Edinára, és más véleményvezérekre) Ördög Nóra pedig arra hivatkozva maradt távol, hogy minden közügyet átitat a politika, amitől ő következetesen távolt tartja magát. Valóságos boszorkányüldözés vette kezdetét a celebvilágban, erről szóló véleménycikkünket itt olvashatjátok:

Az elmúlt napokban azonban Osváth Zsoltról is olyan hírek kezdtek el terjedni, hogy pedofil botrányba keveredett, sokan próbálták rossz színben feltüntetni a homoszexualitását nyíltan felvállaló influencert, akit annak idején a ValóVilágban ismerhetett meg a közönség, utána pedig az RTL több műsorában is szerkesztőként működött közre, mielőtt igazán felfutott volna saját csatornája, a ZSHOW time, és a férjével közösen éttermet nem nyitottak.

Pár nappal ezelőtt felkerült az internetre egy felvétel a Mónika show adásából, amiben a 14 éves Osváth Zsoltot láthatjuk. A nézők többségét rendkívül megnyerte a már fiatalon is nagyon összeszedetten nyilatkozó fiú, a felvételt azonban Zsolt sem hagyta szó nélkül, és a következő címmel töltötte fel a válaszvideóját:

KAMU volt a MÓNIKA SHOW felvétel?! - Itt az igazság az előkerült adásról!

Zsolt a videóban valamiképpen összeköti ezt a felvételt a napokban ellene irányuló cikkekkel,  a lényeg azonban nem ez, hanem amit a videó után mondd.

Az ilyen jellegű műsorok mára többnyire kikoptak a hazai televíziózásból, a nézőket mindig is nagyon megosztotta, hogy mennyire erkölcsös bulvártartalmat gyártani átlagemberek nyomorából, illetve konfliktusaiból, ma ez már inkább a celebvilág terepe.

Zsolti részletesen elmesélte, hogy végül mi történt vele a szereplés után: édesapja végül sosem vette magához, és az új családot sem sikerült összetartania, ennek ellenére ma nagyon jó kapcsolatot ápolnak. Zsolt ma már nem neheztel sem a szüleire, sem a nővérére. A sors fintorának tartja, hogy később a reality utódjaként számon tartott Aniko showban már ő volt a szerkesztő, és ugyanabban a stúdióban történt a forgatás, ugyanazokkal az emberekkel

"A Mónika Show nélkül lehet ma sehol nem lennék."

- vallja be töredelmesen Zsolt. A videó címével kicsit sokat ígért, de hát Zsolt le sem tagadhatná szerkesztő mivoltát, ez a címadási forma vissza-visszatérő technika a címadásaiban. Sokat ígér, de utána mégis ad valamit, ami vagy kárpótolja a nézőt, vagy nem. Engem bőségesen kárpótolt, a videó után el is árulom, hogy miért, de előbb nézzük meg a videót:

Számomra ebben a műsorban a legérdekesebb rész Mónika záróbeszéde. Másokhoz hasonlóan ma már nekem is szinte csak azok a vicces(nek tűnő) felvételrészletek maradtak meg a műsorból, amik mémként terjednek az interneten. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy ezek szerkesztett műsorok voltak, gyakran megjátszott szerepekkel, reakciókkal.

Osváth Zsolt nem beszél ilyesmiről a saját szereplésével kapcsolatban, a gyermekotthonos történet már önmagában olyan erős, hogy erre nincs szükség, a történetek azonban nem lóghatnak csak úgy a levegőben, kell hozzájuk a lezárás, a konklúzió.

Mónika pedig meg is adja, egy profin felépített történet után olyan ítélkezés-cunamit zúdít ránk a műsorvezető, hogy ketté állt tőle a fülem.

Addig ne szülessen új gyerek, amíg a régivel is törődni kell. A felnőttek legyenek kicsit okosabbak. Mentegetheted a szüleidet, de nekik ez kötelességük. Sokaknak nem jut eszükbe intézetbe tenni a gyereküket. És így tovább.

Ebből nem az igazság derül ki, hanem csak az, hogy Mónikának és a szerkesztőknek fogalma sincs róla, hogy miben vannak ezek az emberek. A felvételen is elhangzik, hogy Zsoltinak a szülei is intézetisek voltak, ebből a környeztből érkeztek, ezeket a mintákat hozták. Olyan kemény életút állt mögöttük, ami után talán hasznosabb lenne az ítélkezés helyett a megértés. Külön érdekes megfigyelni, ahogy a gyerek Zsolti még valóban mentegeti a szüleit, de a felnőtt Zsoltiban már ott volt a bölcs belátás, hogy elfogadja őket a hibáikkal együtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás