promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Osváth Zsolt férje szemtelenül jóképű férfi, a tüntetés főkolomposa már 8 éve hűséges választottjához
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos szerepelt vállalt a Hősök terén történtekben is, de mindenben hű társa a youtubernek.

Azt szokták mondani, hogy minden emberi kapcsolat fő próbatétele az, hogy túlélik-e a hetedik évet. Elvileg ilyen időközönként változik meg annyira egy ember személyisége, ami már nagyon szembeötlő. Ekkor derül ki, hogy a két fél egy irányba változott-e, vagy az évek múlásával szépen lassan elmentek egymás mellett. Osváth Zsolt kapcsolata nem hogy kiállta az idő próbáját, de úgy néz ki, hogy évről évre boldogabb szerelmével, aki a nagybetűs társa, szó szerint mindenben.

Kalandjuk lassan 9 éve indult, amikor Zsolti még azt gondolta, hogy örök agglegényként fogja élni az életét. Nem akart kapcsolatot, nem akart kötöttséget, a céljai felé akart haladni, de ekkor megismerte Patrikot (így hívják a kedvesét) és az egész életről alkotott elképzelése megváltozott. Követőit aktívan informálja az életéről és szinte művészi szóhasználattal ír érzéseiről, innen tudhattuk meg azt is, hogy férje megismerése előtt még nem állt készen az elköteleződésre.

Ez azóta szemmel láthatóan megváltozott. Kellemesen nosztalgiázik első közös nyaralásukról, melyet a Balatonon töltöttek, még potom 3500 Ft/fő/éj-ért, de csodálatos élménynek írta le. Zsoltinak (és párjának) azóta nyilvánvalóan jobban megy a sora, de érzéseket nem lehet pénzért venni, nem ez motiválja őket. Osváth Zsolti azóta Magyarország egyik legnézettebb Youtubere lett, kanapéján igazi A listás hírességek adtak nagyon személyes hangulatú, titkokkal terhelt interjúkat, de még a miniszterelnökkel is van közös fotója. Meg Karácsony Gergellyel is.

Vállalkozó érzékét is megcsillogtatta, ugyanis régi álma vált valóra azzal, hogy megnyitotta saját éttermét, az Unikornis Bisztrót. Egy vendéglátóipari egység üzemeltetése mindig hatalmas feladat, hát még ha az ember korábbi tapasztalat nélkül, szerelemprojektként vág bele, de Zsolti ezt is sikerre vitte, természetes társa, Patrik támogatásával.

Időközben kapcsolatukat hivatalossá tették és azóta már bejegyzett élettársi kapcsolatban élnek, egy meseszép ceremónia keretein belül mondták ki a boldogító igent.

Zsolti azonban a pompa és csillogás mellett a társadalmi szerepvállalásra is nagy hangsúlyt fektet, intézetben nevelkedett gyermekként ő volt az egyik fő szervezője a Hősök terén tartott tüntetésnek. Természetes ide is elkísérte szerelme, aki a megmozdulás háttérmunkálatait koordinálta és gondoskodott arról, hogy fennakadás nélkül menjen le a "műsor".

Zsoltit és jóképű párját ide kattintva tudjátok megnézni:

Azt pedig már csak mellékesen jegyezzük meg, mert mintha ezer éve lett volna, az ugye mindenkinek megvan, hogy Osváth Zsolt anno szerepelt a Való világban is? A közönség már itt is felfigyelt rá, sokáig menetelt a játékban, de végül nem ő nyerte meg a fődíjat. De később másfajta nyereményből bőven kijutott neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás